Kako Ponovi mali gospodarski kabinet

mali kabinet dodaje mogućnosti za pohranu na gotovo svakoj prostoriji u kući . Bilo da spasiti ormarić iz kuhinje prepraviti , naći jeftino na dražbi ili jednostavno želite prepraviti postojeći kabinet u vašem domu ,obnova činikabinet ljepši i funkcionalna . Opseg kabineta makeover ovisi o sadašnjem stanju i namjeni , kao i načinu na koji namjeravate koristiti uređaj . Odlučite što želite pohraniti u ormaru i kako želite da izgleda prije početka . To je ono što vam je potrebno
brusnim papirom Screenshot krpom Screenshot Primer Screenshot bojite Screenshot kist Screenshot Wood Screenshot Vijci
Nokti
Drill
Hammer
vrata
Šarke
knobs
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Provjerite ormar za skladištenje za stabilnost i strukturni integritet . Protresite vladu kako bi se osiguralo da je čvrst , a pogled na pojedinačne police i vrata kako bi bili sigurni da su stabilna i funkcionalna . Popraviti štetu ili nestabilnosti u ormaru .
2

Pijesak površine ormara za pohranu . Obrišite prašinu za sobom ostavio od brušenja s krpom .
3

premijer i boje u kabinet , i iznutra i izvana . Nanesite jedan sloj premaza i dva ili tri sloja boje za gladak završiti . Odaberite boju laka na temelju ostatka sobe dekor .
4

Dodaj razdjelnika na policama ako namjeravate pohraniti manjih predmeta unutra. Izrežite zajednice da stane uspravno između polica kao pregrada . Zajebi ili zakucati daske na svoje mjesto .
5

Vratite vrata vladina akopostojeći ne funkcionira ispravno . Potražite premade vrata ormara u trgovini home poboljšanje da će stati otvaranje vrata je .
6

Zamijenite hardver na vratima kabineta , čak i ako ne zamijeniti stvarne vrata . Novi hardver pomaže vrata otvaraju i zatvaraju se bolje , a daje kabineta svjež izgled .

Kako dobiti besplatno gorivo ulje

ulje za loženje može biti prilično skupo , a na žalost, mnoge obitelji ne mogu priuštiti da platite za zagrijavanje svojih domova svaki dan tijekom hladnih zimskih mjeseci . To je razlog zaštoAmeričko ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i neke d

Více >