Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Dječje sobe Storage Ideje s svodom

Spremište u dječjom sobi obično zahtijeva čuvanje predmeta na razinidjeteta može sigurno doći . Svodom pruža veliku količinu prostora , ali to je jedino korisno ako se može pristupiti . Pružanje načine kako doći do prostora veći u sobi otvara taj prostor za pohranu , čak iu dječje sobe . Potkrovlje Storage

Stvaranje potkrovlje iznad pola dječjoj sobi i koristiti prostor za pohranu . Dodaj ljestve za potkrovlje području s poda za pristup . Koristiti prostor za pohranu kutije stvari koje trebate pristup samo nekoliko putagodišnje , kao što je out-of - sezoni odjeću i blagdanske ukrase , ili zadržati dodatne igračke u prostoru .

Prozor sjedala

Mala djeca neće biti u mogućnosti doći do uzvišice pohranu u sobi s zasvođen strop , tako da bivećina prostora u prizemlju koji je dostupan na njih . Kako bi mlađa djeca mjesto za spremanje svoje igračke , izgradnju Toybox u sjedalo do prozora . To se može učiniti tako zglobni vrh šuplje sjedalo do prozora ili izgradnjom igračka kutija iste dimenzije prozora stanke .
Hammocks

objesiti hammocks po zidovima u dječjom sobi za držanje preparirane životinje i igračke . Pričvrstite krajeve viseća s užetom na koloture i imati kraj užeta vezao oko sidro na zid na razini djeteta . On može odvezati konop i spustite ležaljku ili podići ga kad treba doći igračke unutra . To jedobro rješenje za malo starije dijete , kao užad može bitiopasnost za manju djecu .

Bookshelves Srpski Srpski

Pomoćudodao visina u sobu staviti visok police u sobi sa valjanje knjižnice ljestve priključen na policama . Police mogu držati knjige, igre , filmove ili igračke . Svjetlije i mekše stavke trebaju biti pohranjeni na višim policama kako bi spriječili ozljede ako su predmeti padaju . Zbog upotrebe ljestava na kotačićima pričvršćenim na polici , ta mogućnost pohrane treba koristiti u sobama sa starijom djecom .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084570.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.