Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Kako organizirati sudopere

kupaonica sudoper može lako postati pretrpan i neuredan uz svakodnevnu uporabu . Davanje sve što je u kupaonici određeni mjesto olakšava ga zadržati sve otpustiti i organizirano . Pare svoje osobne stvari i kozmetiku do osnove , izbaciti sve što se rijetko ili nikad ne koristi i očistiti istekle proizvode i lijekove kako bi svoje proizvode više rukovanje . Manje imate ,to će lakše biti naći mjesta za sve i držati sudoper područje čisto i organized.Things što vam je potrebno
Lazy Susan Screenshot plastična kutije Pretraživati ​​Dekoracija (opcija ) < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

ukloniti sve ne- osnove iz counter vrh . Prenatrpan brojač stvara mjesta za vodu za bazen i prašina skupljati , uz uplitanje u opuštenoj atmosferi . Jasno brojač je lakše očistiti .
2

Premještanje stavki koje koristite svakodnevno u ormarić s lijekovima , ili ormar ili ladicu koja je lako pristupa , dok stoji na sudoperu .

3

Mjesto stavke koriste nerijetko u nešto manje dostupnim mjestima za pohranu , kao što je u spremištu ormaru u kupaonici ili nižoj ladici .
4

postavite sapun pumpu ili antenu gornja desno ili lijevo od sudopera .
5

Mjesto četkice za zube u držač četkice za zube i pohraniti ga u ormarić s lijekovima . Ako to neće stati , ulagati u visećoj četkice za zube stalak za montiranje na zid , štedi counter prostor .
6

Držite čiste ručnike visi na ručnike pokraj sudopera i staviti čisti ručnici u košari u blizini sudopera , kada imate goste kuće .
7

organizirati čišćenje pomagala, dodatni toaletni papir, sapun točenje i druge bitne , ali ružne stvari ispod sudopera . Stavite ih na Lazy Susan kako bi se lakše doći do stavke bez ometanja sve dok kopaju nešto u leđa .
8

Stavite sve dodatne kozmetike u označene plastične posude i stavite ih ispod sudopera , u ormaru ili skladištenje kabineta ili gdje god imate prostor lijevo u kupaonicu kako bi ih isključili pult .
9

Ukrasite sudoper područje s malom , ukrasni predmet samo ako ima dovoljno dodatni prostor na šalter gdje neće dobiti poprskan vodom ili postalismetnja.


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084585.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.