Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Toy Storage Ideje za dječake ' Sobe

mali dječak je soba ne mora biti puna igračaka po cijelom podu . Kreativne i dosjetljive strategije za pohranu može smjestiti sve djetetove najdragocjenije stvari bez njegova soba izgleda poput vrtića podivljati . Umjesto da se odluče za pohranu rješenja lako dostupna na veliko - box trgovine , pokušajte jedinstveno rješenje koje će odražavati osobnost vašeg malog dječaka . Vintage Prsa

stariji, obnovljena pohranu prsima oslikana na utakmicu svoga njegovu sobu ne samo drži veliku količinu igračaka , ali povećava sobu je piratski ili vlak temu . Možete prebroditi noviju prsa kako bi stari izgled , dajući mu nevolji izgled , a vi možete slikati ime vašeg djeteta ili dodati prilagođene grafike na prsa da ga prilagoditi za svoj mali dječak . Ako koristite stariju prsa , vratiti stožere i pijeskadrva kako bi se osiguralo da je glatka i u vrhunskoj formi , tako da ne uzrokuje nikakvu štetu za svoj ​​mali jedan .
Viseći Storage Košare

Make meke tkanine viseće košare u različitim veličinama . Ove košare obložene su pleksiglas trgovima kako bi se oni zadržavaju svoj oblik i držite najteže igračke . Možete koristiti svoj ​​izbor tkanine , što prilagođenih rješenja za pohranu za svoju sobu . Budući da su suspendirani iz zavjese štapove , možete ih staviti gotovo bilo gdje , i , za razliku od igračaka za pohranu s policama , vaš mali dječak neće biti u mogućnosti da ih popeti i skočiti . Kupiti veći šipke mogu izdržati težinu od većih košare .
Rolling Sanduci

Update jeftin berba gajbe dodavanjem low -cost kotača tako da se mogu spremiti uredno ispod kreveta iu drugim out-of - the- način područjima . Koristite separatore u starim sode sanduke napraviti različite veličine cubbyholes za spremanje blokova , automobile i druge male igračke . Uklonite separatore napraviti jedan veliki sanduk za pohranu veće predmete .
Starinski Kabinet

Kao alternativa standardnim policama ili igračka ormarića dostupnih u big - box trgovinama , starinski ormar može biti ispunjen cubbies , police i kante za pohranu sve vaše dječakovog igračke , uz bonus od bitak u mogućnosti da ih uredno skrivaju iza zatvorenih vrata , kada nije u uporabi . Bez obzirakoji stil ili tema vašeg sina sobu , možete pronaći vintage ili antički vladu kako bi se poboljšala izgled sobe . Ako ne možete pronaći savršen Kućište, Otokarite , patnju ili boje kabineta , tako da se uklapa u izgled koji pokušavate ostvariti .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084795.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.