Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Kako Spremite cipele u plastičnoj vrećici

Otvaranje bezbroj polja pronaći svoj ​​omiljeni par cipela treba vremena . Možete uštedjeti vrijeme i trud ako pohraniti svoje cipele u plastične vrećice , što ih čuva i štiti ih od prljavštine i prašine . Plastična vrećica koristi manje prostora od kutije i je jeftiniji od tradicionalnih plastične posude za pohranu . Prije stavljanja svoje cipele u plastike , međutim , odvojite nekoliko minuta kako bi bili sigurni da su čiste i ispravno prepared.Things što vam je potrebno
mekom krpom ili spužvom
blagim sapunom
cipela kist
Plastična vrećica
White toaletni papir
Izborni predmeti : Pretraživati ​​Shoe nosilima Pretraživati ​​Suede šampon
Canvas čišći
Ocat
naljepnice
crni marker
Show More upute < br >
1

očistite cipele od umjetnog materijala , kao što su gume i plastike , s mekom , vlažnom krpom i blagim sapunom . Koristite cipela kist za uklanjanje prljavštine iz potplatima i bilo procjep . Prema " Marthe Stewart Homekeeping Handbook " , čista lakirane s krpom i mješavinom octa i vode . Čista koža s vlažnom spužvom . Pomladite antilop s antilop šamponom i spužvom . Briga za platna s platnu čistiji . Provjerite upute proizvođača za čišćenje cipele izrađene od fine tkanine , poput svile ili satena .
2

osušite na zraku svoje cipele kako bi ih sačuvati . To će također zaštitite svoje noge . Vlažne, mokre cipele suplodno tlo za gljivice . Budite sigurniunutar i izvan svoje cipele su suhe na dodir .
3

Insert zgužvani toaletni papir u cipele održavati njihov oblik . Za zatvorene cipele , kao što su natikače ili pumpama , cipela nosila suopcija . Kupi nosila na popravak obuće trgovinama, robnim kućama i nekim ljekarnama .
4

Zamotajte svaku cipelu u najmanje dva sloja toaletni papir kako bi se spriječilo scuffs , peta printevima i prijenos u boji . Cover ukrasi, kopče i pete kako bi se spriječilo oštećenje .
5

Odaberite torbu . Plastična vrećica Debljina se mjeri u mils . Jedan mil je jedan jedne tisućinke centimetra . Na primjer ,na malo shopping bag je obično dva mil . Zamrzivač torba je obično tri mil . Jasno , patentnim zatvaračem zamrzivač torba jedobar izbor da vidim svoje cipele . Koristite veličine jedan galon za dječju obuću manje od veličine pet . Koristite veličine dva - galon za ženske i muške cipele veličine od šest do 10 . Koristite veličine tri do pet litara za odrasle cipele veće od veličine 10 ili za platformu ili wedge petu cipele . Uzicom torba također jedobar izbor . Uzicom zatvaranja omogućuje cirkulaciju zraka . Cipele će miris svjež i čist .
6

Mjesto cipele uspravno u torbi zadržati svoj ​​oblik .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084796.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.