Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Kako prodavati stare knjige kad se kreće

Prelazak na novi dom jeidealno vrijeme da biste dobili osloboditi od hrpe starih knjiga niste vidjeli ili pročitali u godinama . Kutije starih knjiga bi potrajati mnogo dodatnog prostora za pohranu i težinu , ako ste pokušali da se sve to zajedno s vama . Umjesto toga , očistiti svoje stare knjige i spasiti samo oni koji imaju posebno značenje . Napraviti neki dodatni novac koristiti za svoje pokretnih troškove prodajom sve svoje druge knjige . Upute Screenshot
1

Organizirajte knjige koje želite prodati najmanje tri mjeseca prije svoj ​​potez . Očistite stare knjige pomoću vlažnom mokrom krpom kako bi uklonili prašinu ili prljavštinu . Flip preko stranicama svake knjige za uklanjanje starih objekata, kao što su oznake , bilješke ili fotografijama . Izvucite sve zgužvane ugla i izbrisati sve oznake olovkom .
2

istraživanje stare knjige koje smatrate svibanj biti vrijedan , kao što su prva izdanja , potpisanim primjeraka , poznatih autora , izdavača ili one koji sadrže originalne ilustracije . Pitajte mjesnu knjižnicu za pomoć u stavljanje vrijednosti na knjige . Traži naslov knjige na Internetu putem javnih knjižnica resursa , kao što su Pratt Besplatna knjižnice humanističke znanosti Odjel Enoch ( prattlibrary.org ) .
3

Držite dokumentaciju o potencijalno vrijednih knjiga koje su prodaje , tako da će biti u mogućnosti da dokaže svoju vrijednost za kupce . Kontaktirajte antičkim trgovinama koje prodaju knjiga ili knjiga kolektori za ponuditi svoje knjige za prodaju . Koristite dokumentaciju tako da ćete dobiti najveću vrijednost za svoju knjigu .
4

popisa udžbenika, prva izdanja , autographed kopija ili knjige koje su u potražnji na tržištu , poput onih koje je napisao nedavno preminuli autora , na Internetu . Popis ih na web stranicama kao što su eBay ili Amazon koje prodaju knjige . Kupnja oglas u svom rodnom gradu novinama pronaći lokalnim kupcima .
5

Post informacije o starim udžbenicima s lokalnim novinama faksu za studente . Postavite oglas na oglasnim pločama u dvoranama sveučilištima , ako je moguće .
6

Postavljanje garaža prodaju za prodaju knjiga u rasutom stanju , kao što su meki knjige , out-of - date enciklopedije i koristi dječje knjige , za pomicanje ove jeftine stvari .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084797.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.