Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Kako uštedjeti Moj Vez Od Bugs

moljaca i Anthrenus su samo dvije vrste kukaca koji mogu ugroziti kućanskih materijala i blaga , kao što su vezenje , prema New Mexico State University College of Agricultural , potrošača i znanosti o okolišu . Mnoge vrste kukaca privlači krpom , koja se može jesti kroz u kratkom vremenu . Srećom , s nekoliko mjera opreza i neke opće održavanje , vez stavke mogu biti pohranjeni sigurno za dugo vremena , bez oštećenja od insekata ili drugih prirodnih elemenata , kao što su prekomjerne sunlight.Things što vam je potrebno
vakuum Srpski MOP < br > Antibakterijski kat otopina za čišćenje
beskiselinske spremnici
blagim deterdžentom
insekticid
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Očistite područje za pohranu temeljito . Bilo da se priprema površinu za pohranu vezeni predmeti ili se bave s osnovana zaraze , čišćenjepodručja pogođena bugova jebitan prvi korak . Usisavanje pod temeljito . Prašina sve zidove . Akopodručje ima tvrdo ili keramičkih pločica , korištenje anti - bakterijski rješenje kat čišćenje i grimase da temeljito očistiti područje .
2

Pobrinite se da su vezeni predmeti su pažljivo oprao i očistio . Akovez visi na zidu ili je prikazana u kući , oprati stavku u delikatnoj rješenje blago toplom vodom i malom količinom deterdženta svakih četiri do šest mjeseci. Dopustitetočka potpuno osuši prije povratka u svoje mjesto zaslona . Za vezom na stolicama ili namještaja , vakuum na tjednoj bazi kako bi uklonili prljavštinu .
3

Pripremite vezenih predmeta za pohranu . Investirajte u beskiselinske i nepropusnim kutijama za pohranu podataka , koji će održati svoj ​​vezeni predmeti bez utjecaja na njihovu boju ili teksturu . Te kutije će također zadržati moljaca i Anthrenus dođe do vezeni stavke . Preklopite vezenih predmeta delikatno i stavite u posudu za pohranu . Zrak iz stavke svakih par mjeseci uklanjanjem iz spremnika i dopuštajući da zrak za par sati prije zamjene u spremniku .
4

Koristite sredstvo protiv ugriza insekata kao posljednje utočište . Ako čišćenje i Neprodušan pohranu ne bi bugova daleko od svoje vezenih radova , koristite moljac ili kukaca odbijajući . Ne stavljajte izravno na tkaninu . Nanesite na list materijala ili objesiti u najlonske čarape . Stavite pripremljenu odbijajući u predjelu iznad pohranjenih vezenje predmeta , kaorepelent će pasti preko kutija za pohranu . Prema New Mexico State University , izbjegavajte korištenje odbijajući na plastične predmete .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016084881.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.