Kako Pack svoju kuću

Premještanje cijelu kuću jeveliki pothvat . Kuće često ne shvaćaju koliko je imovina koju su stekli dok je vrijeme da ih sve preseliti na novu adresu . Prije pakiranje svoju kuću , proći kroz svoje stvari donirati , prodati ili baciti stavke koje jedva koriste . Kada uzimajući dolje na stvarni pakiranje posao , dati sebi dovoljno vremena , tako da neće biti osvaja , i ne bojte se pitati za help.Things što vam je potrebno
Kutije
pakiranje papira
pakiranje traka
Škare
Marker
Prikazati više uputa Screenshot
1

Za početak unaprijed . Prema MSN.com , vlasnici mogu spakirati o jednoj sobi i po danu . Međutim , ova procjena ovisi o tome kako se lako ste rastreseni , vaša brzina pakiranje , organizacijske sposobnosti , aveličina i sadržaj sobi . Dajte sebi dovoljno vremena da se spakira i očekujemposao da se dulje od vašoj procjeni .
2

Počnite s najmanje korištenih sobama . Lako je odložio pakiranje s izgovorom , " No, mi smo još uvijek koristiti taj. " Počnite sa sobama i stavke koje se rijetko koriste . Skladištenje Pack područja poput podrumima , garažama i tavanima prvih . Time će se osloboditi tih područja za pohranu polja dok se krećete uz posao .
3

Label kutije za svoje odredište , a ne vaš trenutni dom . Na primjer , ako imate knjige koje su bile u svoga sina sobi , ali u novoj kući oni će se na policama u vašem istraživanju , natpis na box "Studiju ". Na taj način, pokretači postavili okvire dolje u sobama u kojima treba raspakirali kutije .
4

Jastuk svoje breakables . Zamotajte tanjuri, čaše , šalice , vaze i druge osjetljive knickknacks u mjehur folijom ili novine . Ne stavljajte lomljive predmete u kutije s predmetima koje bi slomili breakables . Napišite " Fragile " na kutije koje treba rukovati s pažnjom i ukazuju na koju stranu treba naglasiti gore .
5

Držite okvir težinu rukovanje . Ne pakirajte okvire koji vi ili vaš suprug ne može dizati . Bilo da ste u zapošljavanje pokretač ili radiš posao sami , ako paket kutije previše pun i težak ,težina sadržaja učinit ćebox raspasti . Stavke kao što su knjige, zapise, CD-a i DVD-a , igračaka i kolekcionarstvo bi trebao biti u kombinaciji sa svijetlijim stavke .
6

Držite kutije često korištene stavke otvoren do zadnjeg dana prije u pokretu . Nemojte ići okolo otpečaćenja kutije jer ste zdušno pakiran nešto što ćeš trebati .

Kako pronaći Mail Fowarding Adrese

Ako pokušavate poslati mail nekome tko je nedavno preselio , postoji nekoliko načina na koje možete pronaći novu adresu . Međutim , morate biti spremni učinitinešto istražuje . ZbogUS Postal Service ne odmah ažurirati adrese koje su vršiti službe pro

Více >