Kako napraviti svoj vlastiti Fabric Organizatori

Ako šivati ​​ili poplun , te najvjerojatnije imati " zalihu ",zbirka tkanine koju držati na ruku za potencijalne projekte ili inspiracije . Kanalizacija je skrovište može dobiti neodoljiv , pogotovo akotkanina nije presavijeni uredno ili pohraniti u organizirani način. Možete napraviti jednostavnih tkanina organizatorima koji vam omogućuju uredno slagati svoju kolekciju tkanina u police za knjige ili druge police jedinice . Provjerite koliko organizatore morate tor svoju zalihu i omogućiti prostor za growth.Things morat ćete
valovitog kartona
Vladar
Marker
nožem Srpski Straight igle

Show Više Upute Screenshot
1

Draw 10-inčni po 14 - inčni pravokutnik na kartonu , pomoću ravnala kako bi vam pomogao crtanje ravne linije . Privući što više pravokutnici kao organizatori su vam potrebni .
2

Izrežite pravokutnike s nožem . Koristite ravnalo kao ravnalo kao što rezati .
3

Mjera u 4 inča od 14 - inčni desnoj strani svakog organizatora i povući crtu i niz kartona . Mjera 1 1/2 cm od vrha i dna i napraviti trag u svakom trenutku . Mjera 3 cm od vrha i dna i napraviti još jedan trag u svakom trenutku .
4

povući liniju od oznake na 1 1/2 inča do oznake na 3 cm na dnu i vrhu . Nacrtajte 1 - inčni liniju preko desne strane na dnu svake okomitom crtom , a zatim privući još vertikalnu minuti iz 1 - inčni linije . Napraviti još 1 - inčni liniju kako bi mali pravokutnik .
5

Izrežite pravokutnik na tri strane , ostavljajući gornju liniju na gornjem pravokutnik Uncut i dno crta na donjem pravokutnik Uncut .

6

Fold svaki komad tkanine na traku koja mjeri 11 cm širok . Ako ste preklop dvorište 44 - inčnim tkanine , da bih ga preklopite četiri puta . Tucktkanina ispod dvije kartice što rez , a zatim omotajte preostali tkaninu oko organizatora . Gurnuti ravno pin na kraju tkanine da ga osigura organizatoru . Na vrhu organizatora , napisati ime tkanine i koliko metara imate .

Kako zadržati žice od zapetljavanje

natrag svoje zabavni centar ili računalo desk području može bitinered zapetljanih kabela . Budući da su kabeli jednostavno sjediti tamo, teško je razumjeti kako oni mogu dobiti zapleteni . To je vrijeme da se na zamršene i držati svoje žice uredno i

Více >