Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Koristi rabljenih sapun Boce

Nakon što ste crpi posljednji komadić sapuna iz boce sapun za ruke , to je daleko od bezvrijedno . Umjesto da provjere da li su podobni za recikliranje , naći koristiti ili dva za rabljenih sapun boca unutar svog doma , a možda i dodati neke pogodnost za svoj život . Pas Šampon dozator

Umjesto rizik izlijevanje ili istiskujući previše šampona na svoj ​​pasji pratilac je mokro leđa i završio s pjenu za nered , ponovno stari sapun bocu kao zgodan pas šampon za pranje. Pumpa stilu privitak ga čini lakše kontrolirati količinu koja vam je potrebna . Napunite bocu s pas šampon i držati uz tvoj ljubimac pomagala , tako da možete pronaći kada vam je potrebna . Napišite " pas šampon " na bocu s stalni marker tako da neće biti bilo zabune .
Domaći Pakiranje

Ako ste u izradu vlastite domaće tekućih sapuna ruke , oprala stare sapun boce i napuniti ih sa svojim izmišljotina . Spremite svoj ​​stari sapun boce tijekom cijele godine i čine odmor darove za prijatelje i obitelj . Ispunite boce s mirisnim domaćim tekući sapuni i napraviti novi stick- na naljepnice za boce s imenom novog sapuna je .
Deterdženta za pranje suđa Praktičnost

Kupnja super veličine boca za pranje posuđa tekućine može činiti kao veliki trošak čuvara , ali kad dođete kući i shvatiti kako je težakvelika boca , možda se želi si otišla za praktičnost . Ispunite stari sapun bocu s količinom tekućine za pranje posuđa , a vi ćete imati odmah prikladan dozator koje možete držati u blizini sudopera za pranje posuđa .
Losion dozator
< br >

suhim rukama pokrenuti prisutan, osobito u hladnije vrijeme i za ljude koji se nalaze stalno pranje ruku . Ponuda lijep dodir vaše umivaoniku s dozator ispunjen sa svojim omiljenim losionom ruku . Ipak , umjesto kupnje razdjelnika , ponovno stari sapun kontejner . Kupi veliku količinu hidratantni losion i napunite sapun bocu prema potrebi.
Savjet

Ako želite napraviti svoj vlastiti stick- na naljepnice za boce , potopiti stare etikete u vrućoj sapunici najmanje 30 minuta . Ribati ih daleko sa najlon ribanje spužvicom . Oni bi trebali ispasti bez puno truda . Uvijek označiti stare sapun boce s imenom ono što ih ispunjen tako da nema zabune .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016085177.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.