Savjeti za omot knjige , kada se kreće

Premještanje cijelu kuću jedug proces , od odabira novog doma na prenoseći svoje stvari izmeđustarog i novog se raspakira u svoj novi stan . Kreće knjige , posebno jeteško nastojanje . Uz malo pripreme i dalekovidnosti ,proces može biti puno lakše . Kutije

Budući da su knjige tako teška za njihovu veličinu , da je bolje da ih pakirati u malim kutijama . Premještanje tvrtke i proizvođači kutija bi "knjiga kutije" posebno za kretanje knjige , ali bankar kutija se također može koristiti . Konačna težina kutije ne bi trebalo biti više od 30 £ kada upakiran , pa ako se koriste veće kutije ,ograničenje težine treba pridržavati.

Orijentacija

Books bi trebalo biti krcato ili laže stan na njihovoj naslovnici protiv dnu , ili s bodljama dolje protiv dnu za podršku . Hard - uvezane knjige posebno su osjetljivi na oštećenja kralježnice , ako nedovoljno podržane ploče ( velike , ravne dijeloviobvezujuće ) , pa su knjige treba staviti u kutiju pažljivo kako bi poklopac s povlačenjem daleko od stranica . Bilo vrijedna knjiga trebala biti omotan pažljivo u balonu čopora , teške tkanine ili papira prije stavio u kutiju .
Brtvljenje

Bez obzira na vrstu okvira se koristi treba sigurno biti sniman kako bi se spriječilo okvir od cijepanja dok je u tranzitu . Box bi trebao biti sigurno snimao duž donjeg šava i , s donje strane , a na vrhu šav trebao biti sniman zatvorena kako bi se spriječilo prolijevanje Ako okvir savjeta više .
Obilježavanje Srpski Srpski

Sve kutije u pokretu trebaju biti označeni svojim sadržajem i kutije za držanje knjige nisu iznimka . Akoknjižnica se preselio je opsežna ,kategorija ili kvalifikacije može biti dodan na naljepnici , kao što su " kuhati knjiga " ili " obrtničkih knjiga . " Jasnim obilježavanja svaku kutiju sa sadržajem ,raspakiranje proces ubrzan . Kutije se mogu ostaviti u pravilnim sobama za sadržaj , a time što je nepotrebno da ih se kretati u novi dom .

Početna Sigurnost Aktivnosti

Detalji kućnu sigurnost jenevjerojatno važan zadatak da mnogi ljudi imaju . Kada se kreće u novi dom , to jedobra ideja da koordinira izlaznu strategiju sa svim ljudima koji žive u kući . To može pomoći da se izbjegne veliku ozljedu ili mogućnost gub

Více >