Kako Store Lonci & Tave u ladicama

lonce i tave su atraktivne kad nova , ali oni će izgubiti non-stick premaz i razviti ogrebotine tijekom vremena , ako nisu dobro održavana . To se odnosi na visoko- kvalitetnih brandova kao dobro . Pravilno skladištenje uključuje pokrivanje lonce i tave sa zaštitnim materijalom i stavljali ih u područjima koja su posebno dizajnirane kako bi ih drže , kao što je duboko kuhinjskoj ladici . Kad se brinete za svoje lonce i tave dobro , možete očekivati ​​da će trajati tako dugo kao proizvođač obećava , ako ne i longer.Things što vam je potrebno
Ljepila podstava
Škare Pretraživati ​​omatanje

Prikaži više uputa
1

očistiti lonce i tave - ladicu s vlažnom krpom i pustite da se osuši . Mjera dno ladice i izrezati samoljepljive papir da stane . Linija ladicu s papirom . Također možete se postroje rubove ladici , ako želite .
2

Postavite zaštitni materijal unutar svakog lonac i tava . To je zaštititi završiti od ogrebotina . Možda već imate veliki izbor materijala koje možete koristiti , kao što su ploče od papirnatih ručnika , mjehur zamotati , velike kave filtera i starih novina .
3

Posložite lonce i tave u trojkama unutar drugim posudama ili posudama koje su za jedan stupanj ili dva broja veće . Na primjer , stavite najmanju lonac u veliki lonac i stavite veliki lonac u najširem tavi . Prostor u svakoj stavci daljnje ograničava mogućnost ogrebotina na vanjskoj završiti lonce i tave .
4

Pokrijte posudu na vrhu dimnjaka s koricama . Zamotajte preostale naslovnice u zaštitnim materijalom , ako želite .
5

Postavite svaku hrpu lonaca i tava u ladici . Uvjerite se da postoji prostor oko svakog snopa , ako je moguće , kako bi se spriječilo ogrebotine . Rasporedi naslovnice uredno u bilo raspoloživog prostora .

Kako izgraditi vlastiti rotirajuće možete stalak

Zaustavite mumljajući oko za svoje začine , juhe i konzervirano povrće uz korištenje rotirajućim možete stalak . Ovaj rotirajući stalak sastoji se od dvije razine držati svoje konzervirane hrane . Stavite ga u ormar i pregledavati je sadržaj s lakoćo

Více >