Kako Hang Dopis odbor

Dekorativni memo ploče pomoći da pratimo što se događa kod kuće ili na poslu , ali to stvarno dobili pun iskoristiti od njih - i pazite da ne propustite imenovanja - morate ih objesiti u pravo mjesto . Izaberite i trgovine ljudima mjesto koje hodaju po nekoliko puta na dan . Memo zajednice koje imaju svijetle boje ili zanimljive uzorke , naravno, privući će vaše oči na one hitne messages.Things morat ćete
Mjerna vrpca
olovku Screenshot Hammer
J - Hook
Show Više Upute Screenshot
1

Nađi uncrowded zid gdje je vaš dopis odbora neće se natjecati s umjetnina , prozora, zavjesa ili drugih predmeta . Uvjerite se da je u vašem putu , tako da neće biti idući zabit to provjeriti .
2

Mjera 60 centimetara visoko na zidu , prosječne visine za oko razini . Napravite svjetlo olovke krpelja na 60 inča . Ovo je mjesto gdje želitecentar vašeg dopisa odbora družiti se olakšao pregled .
3

Izmjerite udaljenost od centra svoj ​​podsjetnik odbora na ugrađenom vješalicom slike na natrag . Zatim izmjeriti jednakoj udaljenosti od olovkom označite do . Na primjer , ako svoj ​​podsjetnik daske u kuku visi 4 inča iz središta , mjerenje 4 inča gore od 60, ili 64 centimetara od tla . Napravite novi krpelja označiti mjesto gdje ćete voziti čavao .
4

Koristite čekić noktiju J- kuku u zid na određenom oznakom . Jedan J - Kuka će održati svoj ​​lagani podsjetnik za glačanje .
5

Hangugrađenu kuku sliku na svoj dopis brodu off J- kuka .
6

korak natrag i ispitati dopisu ploču . Ukoliko bilo koji od ugla čini previsoka , nježno ih gurati prema dolje dokodbor je ravno .

Kako koristiti Bollen ručnike

Korištenje Bollen ručnike jeekonomičan način za pohranu vaše ručnike na vidljivom mjestu u vašoj kupaonici . Namijenjen svrha Bollen ručnike je stog ručnike za kupanje ili pranje ruku . Folding ručnik tako da počiva stan u nadopunjivi položaj nije te

Více >