Ideje za velike spavaće sobe za djecu s nema ormar

Ormar prostor neophodan u dječjom sobi . Mnogo puta to ne vrijedi samo odjeću , već i sportske opreme i igračaka . Ako ste se kreće vaše dijete u velikoj sobi koja se mijenja s druge svrhe , kao što brlogu , možda ćete morati stvoriti ormar prostor za svoje dijete . To možete učiniti na više načina . Praktični visi Regali

Stvaranje viseće prostor suspendiranjem neke šipke u dječju sobu . Posvetiti jedan kutak za šipke , koje su dostupne kod kuće trgovinama . Obustaviti ih od žice i postovima . Neuobičajeno stil ovih štapova čini ih više nego samo prostor za pohranu . Oni također mogu poslužiti kao element uređenja prostora .

Ako želite organizacijske prednosti ovih štapova , bez da ih se integrira s ostatkom sobe , objesiti drugi set ispred šipke . Hang pregrade od njih na dijelu izvan ormara prostora koje ste stvorili i držati ga iz vidokruga .
Sportski ormari Pogledajte

Ako vaše dijete je sportski i želi boravak na utakmicu , stvorili ormar s jednako sportski izgled pomoću lockers kao ormar . Kupnja red ormarića za dječje sobe . Da bispremište postaviti još više podsjeća na svlačionicu , stavite klupu ispred njega , što je cijeli prostor dobiti spremni za to prikladno .

Oblačenjem Rolling Regali

kupiti velik , čvrst valjak za stalak za dječju sobu . Smjestite ga na zid , zajedno s ogledalom . Stavite kredenc blizini . Ako je vaše dijetepupi modne, ona će cijeniti ovaj prostor , gdje se lako može doći i isprobati na nekoliko outfita u isto vrijeme . Vi ćete ga cijeniti , kao dobro, jerpostava će ju potaknuti da se objesiti i udalji se outfita ona ne želi nositi umjesto da ih bacaju po podu .
Cubby Zid

Make up za nedostatak ormara stvaranjem Cubby zid u dječje sobe . Kupiti neke drvene cubbies , zajedno s tkanina kutije oblikovanc da stane u njih . Stavite cubbies protiv zida u vašeg djeteta prostoru , stavljajući polja unutra. Koristite ovaj aranžman smjestiti odjeću kao što bi u standardnom ormaru .

Razglednica mailing Specifikacije

Razglednice sujednostavan način poslati nekoliko riječi preko maila bez omotnice . Razglednice se mogu koristiti za slanje pozdrave odmor , kao poslovni reklama , ili produžiti pozivnicu na party ili drugom skupu . Bez obzira na korištenje nađete za

Více >