Gdje mogu reciklirati Steel limenke u Missouriju ?

Steel konzerve najčešće recikliraju u Missouriju , a neke veće zajednice imaju mrežu reciklažnih kanti gdje se može izvršiti uplata . Neki čak i pružiti curbside kurva za vaše udobnosti . Većina metala tvrtke i recikliranja tvrtke će također spremno prihvatiti ih . Ako niste sigurni , ako limenke što žele reciklirati zapravo su izrađene od čelika , testirati ih s magnetom . Čelik limenke će se držati magnet , ali aluminij neće. Grad Drop - off sajtove

Veći gradovi u Missouriju , kao što su St. Louisu , imaju različite drop - off za recikliranje za otpatke u cijeloj zajednici , često se nalazi u neposrednoj blizini javnih knjižnica ili vatrogasnih postrojbi . Za mjesta i materijala prihvatit će kontaktirati komunalnu odjel grada . Nisu sva mjesta uzeti čelične limenke .

Privatne Metalni Tvrtke

tvrtke specijalizirane za recikliranje metalnih proizvoda spremno će prihvatiti čelika limenke . Među takvim tvrtkama koje se nalazi u Missouriju su PSC Metali ( pscmetals.com ) , Becker željezo i Metal ( beckermetal.com ) ili Advantage Metal Recikliranje ( advantagerecycling.com ) . Osim čeličnih limenke , mnogi metal tvrtke će također poduzeti starih strojeva , čelične cijevi ili automobila za potrebe recikliranja .

Curbside podizanja

zajednica nudi curbside kurva usluge u Missouriju su svetog Petra i Šumu . U tim mjestima , možete staviti čelične kante izvan svog doma ili posao za curbside kurva . Kontaktirajte svoju komunalnu tvrtku i raspitajte se , ako je vaša zajednica unutar područja usluga za curbside recikliranje . Te tvrtke su obično u privatnom vlasništvu , ali će vam pružiti svojim kontejnerima za reciklažu . Materijali poput plastike , stakla i papira obično se prihvaćaju kao dobro.
Druge vrste centara za recikliranje

malim gradovima i zajednicama u Missouriju može imati bin zajednice ili spremnik na lokalnoj trgovini , ililokalni deponij ili odlagalište otpada može ponuditi licu recikliranje . Missouri Odsjek za prirodne resurse navesti sve centre za reciklažu na svojim internetskim stranicama , zajedno s mjestima i brojeva .

Domaći Magazin Storage Ideje

časopisi su danas prepun velike informacije koje je teško rastati se s . Problem je pronaći način za pohranu vaše časopise , tako da jednostavno možete ih referenca u budućnosti . Iako postoje mnogi sustavi za pohranu podataka koji se mogu kupiti onl

Více >