Savjeti o Shipping Kutije

Bilo da dostave okvir za poslovne ili užitka , važno je da se vaše vrijeme i to pravo . To se može činiti kao jednostavan zadatak , ali ako nešto pođe po zlu , to može bitivelika glavobolja . Paketi se izgubiti , preusmjeriti i oštećeni svaki dan , i pokušaja da se riješi pitanje dostave nakon što je došlo može bitidugotrajan proces . Znajući nekoliko savjeta za otpremu paketa može vam pomoći da izbjegnete potencijalne probleme . Pickodabir Pravo Box

Box jevažan dio brodarstva . Akoje kutija prevelika za sadržaje na njemu , predmeti mogu se oštetiti . Općenito , bolje je koristiti malu kutiju jer je lakše podnijeti . Ako se odlučite veći okvir , ublažiti dodatni prostor s ambalaže , tako vaše stavke ostati na jednom mjestu tijekom transporta . Preporučljivo je koristiti nove okvire umjesto iskorištenih jer nemaju trošenje ili prije oznake na njima . Pregledajte okvir pažljivo, ako to nije novo kako bi se osiguralo da je dovoljno čvrst da izdrži proces dostave .
Pack mudro

Spakirajte stvari s puno jastuk kako bi se oni su dobro zaštićeni . Zamotajte svaku stavku u okvir pojedinačno , i ispunite sve labave prostor s papira , stiropora kikiriki ili mjehur folijom . Ako koristite novine kako bi prigušili stavke u svoj ​​box , važno je imati na umu da se tinta iz novina može prenijeti na svoje stvari . Iz tog razloga, možda ne želite koristiti novine na stavke koje se ne može obrisati ili oprati . Izbjegavajte stavljajući lomljive predmete s težim predmetima koji mogu utuviti u ili slomili ih .
Tape Svi šavovi

Prije brtvljenje kutiju , zatvoriti ga i nježno ga protresite . Ako je sadržaj u kutiji ne kreću kada ga tresti , možete nastaviti s brtvljenje kutiju . Ako oni to premjestiti , morat ćete dodati još ambalažu . Kada zatvorite svoj ​​okvir za utovar , pobrinite se da su svi šavovi kutije su sigurne . Učinite to tako da pokriva sve šavova kutiji s pakiranja trake . Želite li izbjeći ostavljajući sve otvorene krajeve koji može postati oteti .
Jasno Label

Ako očekujete da vaša kutija doći od točke A do točke B, bez pitanja , to treba biti jasno označeni . Provjerite jeste li pisati podatke na etiketi uredno , tako da je čitljiva . Stavite povratnu adresu u slučaju da vaš paket gubi . Stavite oznaku na vrhu kutije u kutu . Ne stavljajte naljepnicu na šavom što može uzrokovati da se oštetiti . Koristite vodootporne naljepnice ili markerom . Uklonite sve stare naljepnice iz kutije . Označite kućicu " Fragile " ako sadrži lomljiv stavke . Postavite duplikat naljepnicu unutar okvira u slučaju naljepnici na vanjskoj strani kutije ošteti .
Osigurati Kutije

Kada su utovar kutije , važno je dobiti osiguranje . Većina velikih brodari iSjedinjene Američke Države Postal Service nude osiguranje za pakete . Osiguranje je od osobite važnosti ako se utovar nešto vrijedno , ili ako se utovar neštodugo udaljenost .

Kako Recycle Wood u Atlanti , Georgia

Zaostale drva iz prepraviti ili palete s kontejnerskog pošiljke mogu biti neuredan . Dok drvnog otpada može potrajati neko vrijeme rušenja na odlagalištu , može se reciklirati na recikliranje drva centru i pretvorio u nešto više koristan . Recikliran

Více >