Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Javni Storage vs . Home

Kuće popuniti , a zatim garaža popuniti , te u nekom trenutku vlasnici morati odlučiti kako ih treba pohraniti nakupljanje stavki spremljenih tijekom godina . Opcije su obično podijeljeni u dvije kategorije: za pohranu u vašem domu , ili plaćati naknadu za skladištenje izvan mjesta u javnom skladištu . Razmatranja

Prednosti spremanje stavke u svoj dom su da ne moram vratiti na jedinicu javnog skladišta iznova i iznova kako bi dohvatili predmete . Spremište u kući vam daje prednost imaju ove stavke dostupne kada ih trebate .
Veličine opcija

Javni pohranu kupcima nudi razne veličine za jedinicu kao opcija s kontroliranim zračnim sustavima . Ostave može biti mala kao pet metara po pet metara , ili dovoljno velik da držite sadržaj cijele kuće . Mjesečna naknada je zbog za najam jedinice , i vi ste ograničeni na sate kojeskladišni objekt otvoren.
Prilagođavanje

pohrana u dom vam omogućuje da u potpunosti prilagoditi vašim potrebama za pohranu unutar svog doma ili garažno mjesto . Iznajmljivanje uređaja za pohranu javnosti će osloboditi prostor u vašem domu za ono što vam je potrebno na dnevnoj bazi , umjesto dodavanja nered i zauzima prostor mogli koristiti u druge svrhe .
< Br >
od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016085307.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.