Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Domaćinstvo Popis pakiranja

Za neke ljude , kreće uzrokuje stres i tjeskobu , ali s organizacijskim listama i savjete možete smanjiti na osjećaj osvaja kada je vrijeme da se spakira i preseliti se u svoj ​​novi dom . Popis pakiranje je korisna jer osigurava znate gdje je sve i čini raspakiranje lakše . Da bi prijelaz lako kao moguće , pripremiti za potez s popisom pakiranja i dati sebi dovoljno vremena da se organizirano prije velikog dana . Ambalaža

Pripremite se za potez kupnjom materijale potrebne da bi vaše osobne stvari sigurno . Kupnja čvrst kreće kutije u različitim veličinama za smještaj različite stvari . Također ćete trebati role za pakiranje trakom , mjehur zamotati za osjetljive predmete , novine za stakla ili jela i škare kako bi vam pomoći da rezati vrpcu ili papir . Napravite popis stvari koje ćete trebati od pokretnih trgovine će vam pomoći da dobijete odgovarajuću količinu materijala .
Važne dokumente

Spriječite važne dokumente iz uzimajući izgubljen u potez držeći ih zajedno s vama . Napravite kopije svih dokumenata , kao što su rođenje i brak potvrde , pravne dokumente , osiguranja papirologije i informacija , registracije vozila i polica osiguranja , pa čak i kućne ljubimce evidencije cijepljenja . Spremite kopije u izdržljivom ormaru i zadržati izvorne zapise u mapu sa svojim osobnim stvarima u pokretu .
Napisao zaliha

Pratite vaše stvari tako da ih zapisivao što počnete pakirati i premjestiti . Dok ste pratiti svoje stvari , što također može zapisati vrijednosti predmeta zajedno s datumom kupnje . To vam omogućuje da stvorite trenutni rekord svoje stvari u slučaju da se izgubi ili ošteti , te će vam pomoći da pošaljete svoje podatke na osiguravajuće društvo .
Box Organizacija
< p > označiti svaki okvir s listom papira koji opisuje sadržaj svake kutije . To će vam pomoći pokretači stavite polja na odgovarajuće mjesto u novoj kući i pomoći vam da pronađete stavke lakše kada počnete raspakirati . Držite sadržaj popisa određenom jednoj sobi ili upotrebu , kao što je kupaonica potrepština kao što su šampon, sapun , četkice za zube i toaletni papir .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016085308.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.