# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Kako spriječiti kapljica vode od formiranja na tuširanje strop

Ne smijete misliti o kapljica vode koje čine na svoj ​​tuš strop često , ali ako dobro pogledate ,pitanje je jasno . Kapljice vode može ostaviti tragove , mjesta , pa čak i plijesan na stropu . Problem je u tome što , bez obzira na to što radite , pare će porasti od tuširanja i kondenzirati kada pogodi površinu . Postoje opcije , to ispravilo , međutim . Spreja

Komercijalni tuš čišćenje tretmane poput tuširanje Clean , tuš Shine i magla Gost spriječilo sapun šljam nakupljanje stvaranjem filma tijekom tuširanja površinama koje kapi vode neće držati. " Folija " stvorio kada voda hitova će također zadržati stropove relativno slobodan od kapljica vode . Očistite strop temeljito prije nanošenja tuš tretman . Obrišite ga mekom krpom i ostavite da se osuši . Za najbolje rezultate , nanesite na neku stropa nakon svakog tušem .
Tekstureoblaka

teksturom strop neće otjerati vodu , ali to će biti teško za kapljice vode da se formira . Teksture stan tuš strop jeisti kao i tekstura bilo strop sa zajedničkog spoja . Najbolji teksture za sprečavanje kapljice vode su grube ili nazubljene , što možete napraviti jednostavno s dugim riskirati valjkom preko mokrog spoja. Vi ćete morati čekati nekoliko dana da koristite tuš nakon tekstura strop , ali rezultati će zahtijevaju malo održavanja .
Nagnite strop

Ako radiš cijeli renoviranje kupaonice i tražite preventiva za kapljica vode iznad , dizajn kupaonice s nagnut strop , barem preko područja tuša . Kada su kapljice vode kulminirati , oni će kliziti strop na zid , a na kraju se u bazenu i propasti . To se najbolje radi kad liječenje stropu i zidovima s tušem čistač .
Smanjiti Steam

manje pare koja se diže iz tuša , manje kapljice vode podigne . Dok hladni tuševi su vjerojatno ne isplatimito od dropless stropa , održavajući temperaturu u ambijentu i izbjegavanje trčanje tople vode trčanje predugo pakupaonica ne postane gusta s pare može smanjiti kapljice vode . Ako ste voljni spustiti topline , zadržati dugo barata valjak na ruku u kupaonicu obrisati kapljice čim završite tuširanja .

Kako koristiti Calamondins

rođen u Kini , calamondins su svoj put na Floridu u 1900 , prema Mary King sa Sveučilišta u Floridi . Ove agrumi nalikuju naranče ili mandarine , ali oni su samo oko 1 cm u promjeru . Tanki pilinga zaštitili sočan, kiseli meso koje kuhari koristiti k

Více >