# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Kako Knit kapu sa čipkom Picot ivica

Picot ivica daje čipkastu završiti za bebe šešir ili dodaje ćudljiv dodir za šešir za odraslu osobu . Saw - tooth ivica dodaje interes na području šešir koji je često lijevo ravnicu još ne zahtijeva posebnu njegu lagati glatko . Možete koristiti Picot rub čarape i drugih odjevnih predmeta , kao dobro . Napravite Picot ivica iste boje kao i šešir ili koristite kontrastne boje . Možete dodati Picot ivica nakon što ste završili svoj šešir , tako da možete koristiti ovaj na gotovo bilo koju vrstu šešira . To je ono što vam je potrebno
Sportski težine pređe
Size 5 dvostrukih točaka igle
bod marker
Tape mjera ili vladar
Škare Pretraživati ​​štopanje igle
Veličina 5 kružne igle
Screenshot pokazati više Uputstvo
pleteni šešir
1

anketama na 68 uboda , te ih podijeliti jednako među četiri Douple točke iglama . Postavite marker . Plesti u krugu do hat mjera 5 inča .
2

Knit šest , plesti dvije zajedno . Ponovite oko zaredom . Plesti sljedeći krug .
3

Knit pet , plesti dvije zajedno preko reda . Plesti sljedeći krug .
4

Knit četiri , plesti dvije zajedno preko reda . Plesti u sljedeći krug .
5

Knit tri , plesti dvije zajedno preko reda . Plesti u sljedeći krug .
6

Knit dva, plesti kučine zajedno preko reda . Knit sljedećeg retka .
7

Knit dva zajedno preko reda . Ponovite ovaj redak jednom .
8

Izrežite pređe , ostavljajući oko 12 centimetara pređe u prilogu pletivu . Temu kraj ove pređe na repu je štopanje igle . Temu štopanje iglu na preostalih uboda na vašem igle za pletenje . Izvadite uboda od igle za pletenje i povucite pređe okupiti šavove . Uzmi par letanja uboda osigurati pređe i izrezati kraj .
Picot ivica
9

Pričvrstite pređe u podudaranja ili kontrastne boje na rubu svog gotovog šešir . Uz kružne igle , pokupiti 68 šavova oko ruba šešira .
10

Knit jedan bod . Skliznuti ovaj ubod s desne igle natrag na lijevo iglu . Baci se na dva uboda na lijevom iglom . Vežite je četiri šava . To čini Picot .
11

Knit sljedeći bod . Prijenos ispleten bod s desne igle na lijevu iglu . Baci se na dva uboda . Vežite je četiri šava . Ponovite sve dok ste radili skroz oko ruba svog šešira i dužan isključiti sve, ali posljednji bod . Srpski Srpski 12

Izrežite pređe . Skliznuti slobodni kraj konca u preostalom očica na raznim igle . Slip na bod od igle i povucite pređe da se formira čvor . Tkati višak pređe u hat vrha .

Kako Ponovno T-Shirt

Vi možda misliteprava stvar za učiniti sa starim majici je da ga bacaju nakon što je postalo previše blijeda , iz stila ili ne odgovara . Prije nego što podignete poklopac za smeće može se opraštamo majicu koja drži uspomene ili odražava modnih trend

Více >