Koja jerazlika između Rotary & Rolling trimer

? Ako to ne učinite papir obrta , potreban vam je rezač papira . Također poznat kao papir trimer ,uređaj omogućuje brzo izrezati papir u pravoj veličini i obliku . Tradicionalni rezači i trimeri sastoji od velike kutije s rezne oštrice priključen na jednu stranu . Rotary i valjanje trimeri imati drugačiji izgled i dizajn od tradicionalnih tipova . Rotary Trimeri

Rotary trimeri su najprikladniji za fotografe , profesionalni i amaterski , i grafičara ili grafički dizajneri . Dizajn ima veliki pravokutni okvir koji služi kao osnova . Baza navodi različite mjere, značajku koja vam daje točniju rez . Na jednoj strani baze nalazitračnica s okruglog noža na vrhu . Oštricu slajdova i gore i dolje , koji vam omogućuje da izrezati papir i fotografije na više načina . Oštri reže kroz papir, ostavljajući iza sebe glatkom rubu .

Rolling Trimeri

valjanje trimer jeručni uređaj namijenjen za rezanje i obrezivanje papira . Komad ima zaobljeni nož s drškom napravljen od lagane plastike ili nekog drugog materijala . Plastični plašt uklapa preko vrha kada nije u uporabi , koji vas štiti od posjekotina i ogrebotina . Kada trebate rezanja papira , što slajd oštricu uz rub komadu i izrezati kroz papir potporu . Parni trimeri su najprikladniji za scrapbooking entuzijasta i crafters .
Koji kupiti ?

Prije kupnje bilo koju vrstu rezač , pogled na ono što rezati na redovito . Rotary trimeri raditi kao i na velikom količinom papira što manjim količinama , a može smanjiti kroz 1.000 listova u jednom trenutku . Parni trimeri samo smanjiti kroz jedan list papira ili nekoliko listova u jednom trenutku . Parni trimeri vam dati više kontrole nad svojim rezanje i neka vas izrezati oblike ili rezati oko okruglih stranicama . Rotary trimeri samo rezati ravno kutova . Valjanje trimer je manja i zauzima manje prostora , dok jeokretni rezač zahtijeva više prostora za pohranu . Parni trimeri su dovoljno mali za pohranu u ladici ili namjenski scrapbooking torbu .
Upozorenje

Ovisno o tome gdje kupiti trimer , možete pronaći pojmove koji se koriste kao sinonimi . Proizvođači mogu odnositi na rotirajućim rezačem kao oba rotacijskom i valjanja trimer jer oštrice slajdovi valjaka duž ruba . Stog rezači i giljotine rezači nalikuju rotacijski trimeri , ali imaju oštricu koja se kreće samo u jednom smjeru .

Kako prikriti kokošinjac Miris

smrdljiva coop nije samo neugodna za ljude , ali i opasno za svoje piliće ; štetne bakterije , mokra posteljinu ili prašine može uzrokovati respiratorne bolesti . Jedan od najčešćih uzroka Coop miris jecuri u zgradi , koja omogućujeda se posteljina n

Více >