Domaći osvježavanje zraka za dom Klima uređaji

Ako imate centralni klima-uređaj u vašem domu , također imaju prekrasan potencijalni zrak osvježavajući sustav . Vaš centralni klima uređaj može bitidobar način da se širi ugodan miris oko svog doma , ako znate kako se pripremiti neke aromatične home lijekova kako bi se to obaviti posao . Postoji nekoliko načina da se sustav hlađenja u mirisnoj sobni dezodorans koristeći zajedničke sastojke , a znajući kako ih kombinirati i gdje ih staviti . Vrećica

možete prikupiti niz osušenih , zdrobljenih bilja napraviti vrećicu pomoći začiniti miris vašeg doma . Koristite gazu ili neku drugu atraktivniju tkaninu , stavite razne tipa potpourri sastojaka u tkaninu i vezati ga . Kap vrećice u kanalima iza registara klima sustava , ili jednostavno stavite vrećice na vrhu registre papuše zrak dopire miris u sobi . Uobičajeni sastojci za tvoj vrećice su cvijeće lavande , latice ruže , sandalovine u prahu , češnjaka i cedrova strugotine , među ostalima . Eksperimentirajte sa sastojcima za postizanje miris koji vam se sviđa .
Limunov sprej

jednostavan osvježavajuće rješenje koje će donijeti svjež miris u vaš dom putem klima uređaja limuna . Stvaranje limuna osvježivač zraka pomoću sprej bocu , vodu i samonekoliko kapi eteričnog ulja limuna . Jednostavno ispunite sprej bocu s vodom , staviti dvije ili tri kapi ulja u vodu i protresite ga miješati . Sprej ovog rješenja u svoje klima uređaja otvore u cijeloj kući . Svaki putklima upali ,miris ulja će strujanje kroz kuću svima dati svjetlo eksplozije osvježenja . Ako imate područja koja je potrebno više dezodorirajućim ,sprej je također na snazi ​​za Magli u tim područjima . Vi ćete morati ponovo sprej svakih nekoliko dana kako bi se miris dovoljno jak da rade .

Ulja

Kada klima radi o , obožavatelji usisava zrak kroz unos negdje u kući i da se zrak recirkulira u cijeloj kući . Filter zraka štiti dovod zraka. Morate se mijenjati otprilike jednom mjesečno ili dva za najveći učinkovitosti u središnjem sustavu zraka . Svaki put kad promijenite filtar možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja na tkaninu od filtera i zrak će se na miris kao što prolazi kroz . Odaberite svoje omiljene mirisnim uljima , poput lavande , sandalovine , eukaliptusa ili bilo kojeg drugog mirisa li pronašli privlačan . Koristite samo malu količinu , kao što može biti jaka čista i ne želitemiris biti nadmoćan . Ovaj način prikladan je za vrijeme hlađenja i grijanja sezone .

Kosu
listovi

Ako volite miris rublju kada je u pitanju iz sušilice , a željeli više da je svjež miris oko svog doma , to je lako postići . Sušilicu listova da mnogi ljudi stavljaju u kosu kako bi ublažio odjeću suglavni razlog vaša odjeća miriše tako dobro . Dobitineke od novih listova iz kutije i jednostavno stvari na kosu listova u kanalima iza soba registrima . Kadzrak puše kroz otvor , to će pokupitinešto od mirisa i nose ga u sobama .

Kako ubiti buhe u tepihu bez spreju

Buhe volim tepih . Hemoroidi ponuditi idealno skrovište za njih da žive , pasmina i skočiti na donošenje obroka . Buhe su relativno lako izaći tepihu bez pribjegavanja štetnih sprejevima . Međutim , uzimajući buhe iz tepiha je samo pola bitke . Prije

Více >