Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Kako prikazati ploče u kavez

kavez odrzava hranu pri ruci i nudi prikaz vaših pločica - što vam daje organizaciju i dekorativnu značajku u jednom . Kako će se prikazati svoje tanjure ovisi o vrstama pločica koje imate , bilo da koristite kavez za svakodnevne jela , posebne prigodom pločama ili kolekcionarstvo i koliko prostora se Hutch ponude . U kavez značajke , kao što su sredstva za držanje ploča u stojećem položaju , mogu pojednostaviti zadatak postavljanja vašem tanjuru zaslon . Koristeći nekoliko osnovnih pribora može organizirati i zaštititi svoje plates.Things što vam je potrebno
ploča stoji (po izboru)
Plate policama (po izboru)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Stand ploče duž stražnjoj kavez u utorima ili iza letva ako kavez ima tu mogućnost . To prisutna jeuzorak gledatelju da se pločedekorativna igranih u sobi . Stvaranje uravnotežen prikaz prema razmak ploče ravnomjerno . Na primjer , budite veliki tanjur u središtu , a središte je tanjur u prostoru na svakoj strani. Alternativno , prikaz ploče u stražnji dio kavez na tanjuru stoji .
2

Napravite hrpe od svakodnevnih pločama . Organizirati ih po veličini , s tanjura nadomak na sredini police . Izrada hrpe pločica po veličini čini najviše učinkovito korištenje prostora u kavez .
3

centarprazan tanjur stalak na svakoj strani gornje police za porculanom , ručno oslikana ili druge posebne ploče . Plate policama za više prostora za pohranu manje tanjure , ali oni imaju prednost vođenja tanjure od sudarajući ili struganjem jedni o drugima .
4

Zatvorite vrata da provjerite zaslon . Premještanje policama za tanjure prikladna 2-3 inča udaljen od centra polici može pomoćizaslonu pojavljuje uravnoteženiji kadakavez je zatvoren , jer jeokvir od vrata blokovapogledom u centru .
5

stavite jednu pločicu u svakoj policama za tanjure , i zatvorite vrata pažljivo . Pomicanje ploča stalci bliže stražnjem dijelu kavez ako je potrebno osigurati više prostora za vrata zatvoriti . Uložite ploča stalci s pločama .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085345.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.