Kako ukloniti ljepilo s emajl kadi

Bilo da je kapao malo ljepila na strani kade , ili proliti cijelu bočicu , ključ za dobivanje ljepila off je sve to izbrisala brzo . Ako možete dobiti vlažnu krpu na ljepilo roku od nekoliko sekundi da prolijevanje , te najvjerojatnije može potpuno ukloniti . Međutim , ako seljepilo osuši , što može imati teže vrijeme uklanjanja. Ovisno o ljepila , otapala poput odstranjivač laka za nokte i alkohol može biti korišten da bi se ljepilo iz vašeg bath.Things što vam je potrebno Srpski maslac nož
sredstvom za uklanjanje mrlja
krpom ili spužvom

Prikaži više uputa
1

saznali što vrsta ljepila je na svoj emajl kadu , ako je moguće . Jednostavan , bijeli ljepilo može se lako ukloniti tako da se ljušti ili otapanjem vodom . Međutim , uklanjanje složeniji ljepilo , kao što su Super ljepilo , zahtijevat će teže otapala .
2

Pokušajte oguliti ljepilo off emajl kadu pomoću noktima ili maslac nož . Uklonite što je više moguće rukom .
3

Soak preostali ljepilo s ljepljivim odstranjivač kao što su " Shout ". Pustiteljepilo za natapanje oko 30 minuta , a zatim obrišite suhom, čistom krpom . Po potrebi ponoviti dok se ljepilo olabavi i uklanja .
4

Operite kada kao i obično , nakon što se ljepilo otišao , koristite tekući deterdžent ili sve namjene čišći kadu s vodom i spužvom .

Kako očistiti vekna tava

Ako ste napravili kruh ili mesna štruca i dobivši štrucu pan gunked mašću i peče na hranu , to jeposao da ga očistite opet . Neki tave su napravili da se Neljepljivi , ali to je moguće za hranu pridržavati kada tave ne tretira ispravno unaprijed . Bi

Více >