Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Zdrave Savjeti za upijanje mirise u vaš dom

Odors ostati u kući , a može se proširiti na različite prostorije ako ne ih ukloniti . Pet , smeće i hrane mirisi često postaju nepodnošljiv , a otvaranjem prozora ne može bitiopcija . Maskiranje mirise domaćinstvo s osvježivač zraka može samo privremeno ublažiti svoj ​​nos od smrada . Umjesto pokriva mirise gore , izvadite ih sa stavkama u vašem domu . Mačka Leglo

Neiskorišteni mačka nosila upija mirise u kući . Vi ne morate koristiti mirisne mačka nosila , ali to ne ispuštaju ugodan miris jer upija mirise . Kada koristite mačka nosila , odaberite nonclumping vrste , jer vlaga kojaleglo upija može uzrokovaticlumping vrsta postane teško i neučinkovito upijaju mirise . Napunite zdjelu s mačka nosila i stavite ga u području gdjemiris mirišenajjači . Mačka leglo i upija mirise u hladnjaku ako nemate sode bikarbone oko kuće .
Ocat

Ocat upija mirise i neutralizira ih da napuste sobu s svjež miris . Bijela destilirana i jabučnog octa i dobro raditi na upija mirise . Kada koristite ocat , trebat će vam nekoliko plitke zdjele . Ispunite zdjele s octom , i stavite ih u sobi s mirisom . Postavite ocat u području gdje se ne može prolivene ili poremećen . Ispraznite zdjelice dnevno i zamijeniti ocat dokmiris ne nestane .

Sode bikarbone

Ljudi su čestonajviše upoznati s korištenjem sode bikarbone ukloniti kućanskih mirisa . Otvorena kutija sode bikarbone obično sjedi u hladnjacima ukloniti hranu mirise . Sode bikarbone može apsorbirati neugodne mirise i na drugim područjima u zemlji . Deodorize vaš tepih ili presvlaka prskanjem sode bikarbone preko njega . Kadsode bikarbone upija mirise noći , vakuum ga s poda ili presvlake . Također možete posuti sode bikarbone u smrdljivim cipelama ili izlij na zdjelu ili tanjur i pustiti da sjedi u sobi za uklanjanje dugotrajan mirise .
Aktivni ugljen

Aktiviran ugljen upija mirise zbog svoje porozne površine . To nije isto kao ugljen prodan u roštiljanje dijelu na trgovine . Možete normalno naći u ljubimac opskrbe prolaz nalazi u blizini riblje zalihe ili online putem specijaliziranih prodavaonica . To također može biti prodana kao aktivnog ugljena . Napunite zdjelu ili posudu s aktivnim ugljenom i stavite ga u području u kojem se nalazi miris . Nekaaktivni ugljen apsorbira miris za dva do tri dana. Zamijenite ugljen ili slijedite upute paket reaktivirati . Ponekadugljen može se zagrijava za uklanjanje apsorbira mirise .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085725.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.