Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Koje ulje Finish se stavlja na mesarski blok rezanje odbora

?Rezanje odbora Mesar blok pruža radnu površinu za pripremu hrane koja štiti svoje countertops i drugih površina od Nicks i ogrebotina . Mesar blokovi su začinjena uljem prije uporabe , jer drvo je porozna , anedovršena drvo Mesar blok će apsorbirati vlagu i klice , kao i čestice hrane . Postoji nekoliko ulja koja se koriste u sezonu mesarski blok , ali mineralna ulja preporuča . Začin

mesara blokovi su začinjena s premazom nafte kako bi se spriječilo bojenje i apsorpciju mirisa i bakterija . Liječenje površinu mesarski blok s pravim ulja će pomoći u zaustavljanju bakterije i plijesni u drvu . Kada se primjenjuje redovito , ulja popuniti pore drva , tako su čestice hrane i tekućine odbija od površine mesara bloka .
Mineralna ulja

Mineralna ulja senajčešće koristi ulje na mesara blokova . Ona ima dug rok trajanja i ne okrenuti upaljen i druge vrste ulja učiniti . Većina blokira prodaju kao gotovih blokova će imati neku vrstu mineralnih ulja - temelji završiti primijeniti . Mineralna ulja mogu se miješati s mineralnim duhova , ali one nisu iste . Mineralna duhovi se koriste kao razrjeivač i ne smije se koristiti na vašem mesarski blok . Hrana - grade mineralna ulja je označen kao USP kvalitete ili hrane razreda i može se naći u većini hardvera trgovinama . Pčelinji vosak daje pečat otporan na vodu za drvene površine i često se dodaju na mineralna ulja pružiti mesar blokova s više izdržljiv završiti . Dodajte 1/2 žličice . od obrijao pčelinji vosak u šalicu mineralno ulje i zagrijati ga u mikrovalnu . Nanesite na površinu mesarski blok kao što bi ravno mineralna ulja . Ulje se apsorbira u drvo , apčelinji vosak sjedi na vrhu i puni u površinske pore i rupe kako bi se spriječilo vlage i bakterija prodor površinu drva .
Application

Nanesite mineralna ulja mesariti blokova nakon što je zagrijavanje , brišući ulja mekom krpom pa je prisiljen na drva . Ostavite blok oko četiri sata tako da se ulje upija , a potom obrišite svu naftu i dalje ostaje na površini . Novi mesnica blokovi trebaju najmanje četiri sloja nafte biti ispravno iskusan . Nakon početnog začina , nanesite ulje mjesečno da bi zaštititidrvo


ulja kako bi se izbjeglo

biljnih ulja ili bilo ulja koje su životinjske masti - . Temelje ne bi trebalo biti koristi se za liječenje mesar blokova . Ta ulja će pokvariti , koja ne samo da predstavlja zdravstvene probleme , ali također ostavlja neugodan miris u vašem mesarski blok . Orah i bademovo ulje ne uključite upaljen što je brže drugih prirodnih ulja , ali oni će pokvariti vremenom . Ove ulja također nisu sigurni za svakoga s orah alergije . Kuhani laneno također koristi za kaput mesara blokova , ali to također nosi rizik od okretanja upaljen .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085759.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.