# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Kako dobiti ekran koji Vinyl stolnjak

Vinyl stolnjaci su izdržljivi , jeftin i jednostavan za njegu ; umjesto pranje njih svaki put kad bi je onečišćena , jednostavno morate ih obrišite vlažnom krpom . Kada se jedan iz paketa ili ako je sklopljen u pohranu ,stolnjak može biti naborane i povećana . Budući da vinil se sastoji od plastike , a nabori i nabori se mogu glačati . Postoje jednostavne načine , međutim, da se ukloniti one pesky nabora na vašem vinil stolnjaka i imaju oštre, ravne blagovaona surface.Things što vam je potrebno
sušenje rublja
ručnik Screenshot Iron
ručnici
Screenshot Prikaži više uputa
1

stavi vinil stolnjak na travnjaku ili preko palube na toplom i sunčanom danu . Toplina od Sunca, može omekšati dovoljno vinil koje možete izvući bore i nabore . Na kraju dana , imaju drugu osobu pomoć povući stolnjak s obje strane razmrsiti zaostalih nabora i bora . Akovinil je dovoljno mekan , oni će povući odmah i vaš stolnjak će položiti šepati i stan . Donesite stolnjak unutra i stavio ga odmah na vaš stol , tako da oblikuje na ravnu površinu .
2

Steam svoj ​​stolnjak lagano akosunce ne uklanja bore . Ako vaš stolnjak ima mekanu, flanel potporu , stavite ga u odjeću za kosu , zajedno s vlažnom ručnik . Osušite ga na srednje postavka za pet minuta . Provjerite na njemu , a ako je bez bora , izvadite ga . Ako to nije slučaj, ostavite ga u dodatnih pet - minutnim intervalima dok ne bude . Ne koristite ovu metodu , ako je vaš stolnjak nema flanela potporu .
3

Blast pare na vašem flanela - podlogom stolnjak akonježna metoda pare ne radi . Postavite stolnjak s flanel prema gore na tvrdu , ravnu površinu s ručnicima ispod nje . Postavite glačalo na njezine postavke pare . Držite glačalo najmanje 8 inča udaljen od svog stolnjaka i pare cijelu površinu . Nekastolnjak ohladi dok ne bude dovoljno niska da se dodiruju . Jeste drugu osobu pomoć povući stolnjak s obje strane razmrsiti zaostalih nabora i bora .
4

Mjesto tvrdoglavi vinil stolnjake ili one bez flanel poleđina između dva ručnika na tvrdu podlogu . Postavite glačalo na postavku pare i peglati gornji ručnik . Ne ostavljajte glačalo predugo na jednom mjestu ili se može rastopiti vaš stolnjak . Podignite svoj ​​ručnik pregledati stolnjak redovito , i izvadite ga iz između ručnicima i povući se na njega s obje strane što je potrebno za uklanjanje bora .

Pravila za izradu košer Kuhinja

U košer kućanstvu , samo košer hrana je služio za obitelj i prijatelje . Osim hrane koju primjereno rukuje i pakira ,kuhinja mora biti opremljena koshered aparate , posuđe i pribor . Postoje varijacije na kuhinjskim koshering postupaka tako savjetuju

Více >