Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Tree Sap koja ubija Žohari

Žohari hrane se otpad , hranu i druge ostatke lijevo sjedi oko svoje kuće . Insekti vole tamna područja , što je razlog zašto možete naći bugova koji žive u kuhinjskim ormarićima ili kupaonski ormari . Kukci su došli u svoj dom na različite načine , kao što su infestiranog stanu pored tvoje ili iz zaraženog hrane kupio od dućana . Ljepljive tvari poput javorov sirup , melase ili stabla SAP ubiti žohare kada se miješa s drugim sastojcima . Izrada smjesa

Pomiješajte jednake dijelove borne kiseline i stabla SAP , melase ili javorov sirup u malom zdjelu . Borna kiselina djeluje kao otrov koji polako ubija žohare . Ljepljiva tvar ima sladak okus koji privlači insekte . Kada se kombiniraju dva sastojke ,miris i okus privlači žohare . Žohari prikupiti hranu i nositi ga na različitim područjima svoje kuće . Kad bugovi prijevoz mješavinu na gnijezda , ostali žohari jesti kombinaciju . Stablo SAP i borne kiseline kombinacija učinkovito ubija žohare . Koristite isti odnos stabla SAP borne kiseline .
Korištenje Tree Sap Alone

Čak imala količina biljnog soka može ubiti neke od žohari u vašem domu . Koristite stari kava može ili neki drugi visoki jelo . Utrljajte malu količinu biljnog soka na stranama konzervi , koja se širi miris oko , i organizirati debeli sloj tekućine na dnu limenke . Žohari popeti unutar limenke traži slatku supstancu , ali jednom bugovi ući , oni ne mogu puzati natrag . Žohari umrijeti unutar limenke . Ako koristite debeli sloj dovoljno ,stablo SAP i utapa bugova .

Razmatranja

Ostavite svoje insekata zamke u područjima svog doma gdje se posebno primijetiti problem Roach . Kuhinja i kupaonica su zajedničke Roach skrovišta , ali kukci također mogu živjeti u praonice , spavaće sobe, ormari , pa čak i dnevne sobe . Postavite barem jednu zamku u svakoj sobi . U kuhinjama , poledicom u područjima gdje se trgovina hranom, uključujući ormara , smočnice i na vrhu hladnjaka .
Pri rukovanju borne kiseline Upozorenje

koristiti velikim oprezom , kao što je tvar potencijalno opasni za ljude . Postavite zamke u područjima daleko od kućnih ljubimaca i djece . Koristite smjesu na višim policama i iznad hladnjaka . Akoljubimac ili životinja guta tvar , a zatim potražiti liječničku pomoć što je prije moguće i dobiti tretman za problem .
Tree Sap

Prema Sveučilištu u Maineu , tree sap dolazi iz tapping određenih stabala, kao što su javora . Izbušite 2 inča u stablo , stvarajući rupu otprilike 7/16 inča debeli . Umetnite stablo izljev ili " slavinu " u rupu i pričvrstiti kantu ispod . Lagano meškoljenje slavinu , dokSAP počinje izlijevanje u kantu . Tap dosegne sok unutar drveta i povlači kroz rupu . SAP izlazi iz rupe u dnu slavinu i teče u kantu . SAP od javora najbolje radi jer ima malo slatkog okusa koji privlači i žohari .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085952.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.