Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Jeste Corelle Posuđe Pećnica Siguran

? Corelle jela su postaliomiljeni izbor za kuhinjskim posuđem. Tvrtka je prvi uveo liniju proizvoda u 1970 , kao pristupačan , jednostavan za čišćenje , svakodnevnom posuđa koje se ne bi čip ili ispucati uz normalnu uporabu u kućanstvu . Danas Corelle jela se nude u niz uzoraka i stilova kako bi se slagala dekor gotovo svakom domu . Mnogi ljudi uživaju svestranost namjene , od hrane prep služenju u pohranu. Sastav

Corelle jela mogu biti smješteni u peći zbog njihovog sastava . Oni su napravljeni od slojeva stakla spoje zajedno, zove Vitrelle stakla . Ove kombinaciji slojevi postaju vrlo jaki i neće slomiti ili čip jednako lako kao drugi stakla volje . Nakon jela su potpuni ,organski, netoksičan premaz se nanosi na površinu kako bi ga zaštitili od oštećenja tijekom transporta , koja ispire s toplom sapunici ili u automatskom stroju za pranje posuđa .
Pećnica Korištenje < br >

pećnica uvijek treba zagrijati prije stavljanja jelo iznutra iako Corelle jela pećnicu na sigurnom . Maksimalna temperatura u pećiproizvođač preporučuje se 350 stupnjeva celzijusa . Posuđe se može staviti upećnicu prazna jednostavno toplo jelo ili hranu unutar za kuhanje , zagrijavanje ili podgrijavanje . Njega uvijek treba uzeti prilikom stavljanja jela u ili ih izvadite iz vruće peći ; pećnica Mitt će zaštititi kožu od opeklina na vrućim površinama .
razmatranja

Iako Corelle jela pećnica sigurno , oni su skloni lomljenju ili pucanja kada je izložen naglim i ekstremnim promjenama temperature . Izbjegavajte stavljanje hladnih tekućina ili hrane u zagrijanih ili toplim jelima ili stavljanje vruće jelo na mokroj i hladnoj površini . Na taj način može izazvatijelo slomiti ili razbiti nakon kontakta ili kasnije bez ikakvog razloga . Stavljanje Corelle jela na ploča za štednjak , pod brojlera , u blizini plinskog plamena na ili u toster pećnica također može izazvati lom .
Njega i održavanje

Mnoge prednosti dolaze s Corelle posuđe; oni stog kompaktno , što ih čini lako spremiti u ormar . Gladak završiti omogućuje hrana prali čisto pranje ručno ili u stroju za pranje posuđa . Iako ne bi trebao koristiti jaka i abrazivna sredstva za čišćenje , šareni uzorci na Corelle jela su otporne na izbljeđivanje . Imajući Corelle jela izgleda kao nov potrebno vrlo malo truda ; treba metalni ili siva površina ogrebotine pojaviti na posuđu , samo trljati s blagog čistač i najlon čišćenje jastučića .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085967.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.