# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Hoće Lime Dust ubiti buhe koje su u mojoj garaži ?

Buhe su dosadne štetočine koje napadaju vanjski i unutarnji kućni ljubimci , kao i ljudi . Na prvi znak buha , liječiti svoju kuću i vanjske prostore . Ako vaši ljubimci trošiti vrijeme u garaži , onda riskirate razvoju problem štetočina u prostoru . Buhe sakriti u pukotinama i pukotinama zidova i podova , ali vapna prašina mogla raditi kod njih oslobođenje od garaži . Lime Dust Korištenje

Pet Ljubav Shack preporučuje korištenje vapna prašinu ili poljoprivrednog vapna na vlažnim mjestima u svom dvorištu , uključujući i travnatim površinama i vrtovima . Vapno polako dehidrira buhe , koji ih ubija . Nakon što su buhe umiru , jednostavno grablje dvorište uklanjanje bilo mrtve trave i tjelesa buhe . Vapno prašinu isušuje gotovo ništa što dotakne , uključujući i travnjak i vrt .
Lime prašinu u garaži

Lime prašine mogu raditi na ubijanje buhe u garaži , pod uvjetom da imate pristup buhe . Pospite limete prašinu po podu i na sve pukotine ili pukotine . Pričekajte nekoliko dana i ponovno provjeriti garažu , u potrazi za bilo kakve znakove koji žive buhe . Ako vidite buha , a zatim posuti više od limete prašinu . Nakon što su buhe umiru , počiste područje preostalih prašine i buha tijela . Čuvajte svoje ljubimce dalje od garaže dok ne uklonite sve tragove vapna prašine .
Razmatranja

Poljoprivredno vapno se sastoji od vapnenca prašine ili neku drugu vrstu kamena prah pomiješan s različitim konzervansa . Kalcij hidroksid jepopularna vrsta vapna koristi u mnogim građevinskih proizvoda , a poznat je kao gasiti vapno , kiseljenje vapna , građevne vapna i hidratiziranog vapna . Neke kuće buha lijekova poziv za kalcijeva hidroksida u spominjanju limete prašinu . Stvarni život na selu traži izgubio snagu ili usporio vapna u buha lijekova za životinje .
Upozorenje

Prilikom rada vapnenom prašinom , pobrinite se da to bude garažu bez vode ili bilo vlage . Lipe ne smije miješati s vodom , jer stvara gustu pastu koja ne ubijaju buhe . Voda također može gurnuti vapna iz garaže i na travu ili travnjaka uz garažu . Vapno će ubiti bilo vegetacija koja ga dotakne .

Ima li nešto staviti na prozorsko staklo smanjiti na vrelini

? Tijekom vremena , vaš prozor pečati će se istrošiti i svoj ​​dom prilaženje može početi razvijati pukotina . Oba ova pitanja utječu na vašem domu izolacijskih sposobnosti . Zamjena prozora ili ih mli može biti skupo i komplicirano . Odaberite brze

Více >