Kako se postavljaju Standard uzglavlja na Queen madrac

Ako ste kupili veličine queen krevet i okvir kreveta , ali niste kupili novi uzglavlja , možete prilagoditi svoj ​​standardni uzglavlja da stane na okvir za novu kraljicu veličine okvira . Nažalost , morate koristiti adapter ploču pričvrstiti standardne veličine uzglavlja od širine nosače za ugradnju za kraljicu veličine okvira su šire od rupa za pričvršćivanje na headboard.Things što vam je potrebno Srpski traka mjera
1 - inčni po 3 - inčnog Bor upravnog odbora Screenshot mitra vidio Screenshot, ručna bušilica Screenshot svrdla set
vijci , matice
Ratchet postaviti
boje ili mrlju ( opcionalno)
prikazati više uputa
1

izmjeriti širinu između vanjskih rubova uzglavlja montažu zagrade nalazi na francuskim ležajem okvira s trakom mjeru .
2

Cut1 - inčni debeli po 3 - inčnim borove odbora za duljine dobivene u jednom koraku . Koristite mitra vidio dobiti čistu, kvadrat rez .
3

Postavite ploču preko nosače za ugradnju na francuskim ležajem okvira i prijenos pričvrsne rupe iz nosače za ugradnju nadrveni ploča s olovkom .
4

Drill iz svakog mjesta za ugradnju rupa s svrdla, koja odgovara promjeru rupe u nosačima za ugradnju na francuskim ležajem okvira .
5

Učvrstite ploču na nosače za ugradnju na okvir kreveta s vijcima , maticama i Ratchet .
6

Centarstandardni uzglavljem protiv brodu ste upravo instaliran , tako da imaju jednaka udaljenosti između svakog ruba od okvira kreveta i svaki rub uzglavlja .
7

Prijenos pričvrsne rupe od uzglavlja do drvene ploče pričvršćen na okvir . Izbušite iz svake rupe s svrdla, koja odgovara promjeru rupe na uzglavlje .
8

Osigurajte uzglavlja na brodu zaključa okvir kreveta s vijcima , maticama i Ratchet .

9

Prije izbušiti rupe i montirati na ploču na okvir kreveta , možete obojiti ili boje za kosu kako bi se slagala boje uzglavlja . To će dodati jedinstven pogled na krevet . Međutim , ovisno o vašim potrebama , to je opcionalno .

Kako zadržati Rollers na velikom platnu TV od ogrebotina Parket

Parket su osjetljivi na namještaj ogrebotina i udubljenja . To može biti uzrokovano kada premjestite namještaj ili samo od težine namještaja dubljenjepoda . Neki modeli big - screen televizori dolaze s kotačićima kako bi ih lakše za kretanje , ali to

Více >