Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Kako biste dobili osloboditi od blijed moljaca

blijed moljci napadnu kuhinjske ormariće i blagdan na suhoj hrani , kao što su žitarice , krekeri i kruha . Zaraza se obično događa kada kupiti prehrambeni proizvod koji je unhatched ličinke u njega . Ličinke izgledaju poput malih crva , a odrasli su smeđe- srebrne moljaca . Iako su notorno teško riješiti , blijed moljaca trebao biti istrijebljeni što je brže moguće kako bi se spriječilo uništavanje hrane ili širenja disease.Things što vam je potrebno
vrećice za smeće
insekticid Screenshot Sapun < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

locirati izvor zaraze . Da biste to učinili , morat ćete proći kroz vaše kuhinje pažljivo . Obratite pažnju na žitarica , pšenice, krekeri , tjestenina, hrane za kućne ljubimce i kruha . Blijed crvi mogu jesti kroz plastike i kartona , pa nemojte pretpostavljati daneotvoreni box je sigurno . Oni također mogu doći u staklenke i posude . Provjerite iza aparata , a na podu kako bi bili sigurni da oni nisu grupiranje oko komad pao hrane . Zaraza site je vjerojatno da će imati obilje blijed moljaca i crva . Vi svibanj također primijetiti fini , Zrnati prašinu . To su unhatched jaja .
2

Baciti sve zaražene hrane i kontejnera u vreću za smeće . Ako niti slutio da se nešto može opustošen , bacite ga . Dok grešna na strani oprezom se može činiti skupo u koju će morati zamijeniti puno vaših izbe sadržaja , to će zapravo uštedjeti novac u dugoj vožnji . Ako nekaopustošen stavka promaći vama , mogli završiti s očistiti vaš ostave po drugi put .
3

Uzmi vrećice za smeće van , i sprej insekticid u njih . Seal čvrsto ih prije nego što ih baca u svoju vanjsku kantu za smeće .
4

kupiti komercijalne proizvode , uključujući i feromonske zamke i kukaca regulator rasta , kako bi se osloboditi od preostalih moljaca . Iako ste možda eliminirao larve i jaja , ne želite moljaca koji su ostavljeni da se ponovno početi uzgoj .
5

Uklonite sve, od svoje smočnice i ormare , a mjesto je sve u drugo mjesto za pohranu .
6

Stavite feromonske zamke oko kuhinje , ostave i ormare . Feromona zamke su ljepljive kvadrata obložene u mirisu koji će privući odrasle moljce . Kao moljaca postati zaglavi na njih , zamjenu starih zamke novima .
7

brišite sve pogođene površine sa insekticid , i ostavite ga da odstoji barem sat vremena .
8

Temeljito čišćenje područja gdje se primjenjuju insekticid . Topla voda ijaka sapun obično učiniti trik . Ponovite postupak barem dva puta kako bi se spriječilo hranu iz postaje kontaminiran insekticid .
9

Nanesite regulator rasta insekata na sve pogođene površinama . Pobrinite se da dođete do svih pukotina i procjepa . Kukci regulator rasta je netoksičan , ali to će poremetiti blijed moljac životni ciklus sprečavanjem cocooned ličinke iz rasplodnih u odraslih . Dopustiteregulator rasta insekata sjesti za tjedan dana .
10

brišite svoje ostava i ormari sapunom i toplom vodom kako bi uklonili ostatke ličinke , jaja ili kemikalije .
11 < p > Return svoju hranu smočnice i ormare .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016086048.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.