# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Što jeroštilj Skillet

?Grill tavu se može koristiti za unutarnju kuhanja za stvaranje tamne pougljenjene grill maraka normalno postignute na otvorenom roštilju . Umjesto ispaljivanje roštilj i čeka dok ne udari pravu temperaturu , jednostavno stavite grill tavi na plameniku i uključite štednjak na niskoj razini. Ovisno o materijalu koji se koristi u izgradnji tavi a , neki su također pogodan za korištenje na roštilju . Roštilj Skillet identifikacije

Grill tave imaju dugu ručku da držite podalje od plamenika . Ručka ostaje nešto cool, što omogućuje da brzo ukloniti tava od vrućine . Zdjela dio tavi ima zaobljeni oblik i podigao rubove ili bumps uz dno . Kada stavite tavu na izvoru topline ,toplina širi kroz tavi , uključujući Uz povišene udaraca . Kvrga oponašaju rešetke koje se nalaze na roštilju i stvoriti one karbonizirani maraka koje želite . Grill tave obično su izrađene od lijevanog željeza , iako možda pronađete enamelware ili nehrđajućeg čelika verzije .
Vanjsku upotrebu

Za korištenje na otvorenom , odlučiti za grill tavi izrađena od lijevanog željeza . Lijevanog željeza zadržava toplinu s roštilja , to širi u cijeloj tavi i pružanje ravna površina za kuhanje . Vanjski pan također vam daje mogućnost kuhanja namirnice koje inače ne mogu kuhati na roštilj . Određene vrste povrća i namirnica koje su manje ili tanje klizanja između rešetke ili zahtijevaju pokrivanje roštilj s aluminijskom folijom . Grill tavu kuha hranu brzo i daje mu roštilja maraka .
Ostalo Koristi Srpski Srpski

roštilj od lijevanog željeza skillets su dovoljno jaki za korištenje u drugim vanjskim prostorima , uključujući otvorene vatre . Lijevanog željeza je vrlo izdržljiva i drži se dobro na visoke topline logorske vatre . Kaotava ima prirodno tamnu nijansu ,pan ne razvija opeći ili pougljenjene maraka iz izloženosti vatri . Također imate mogućnost kuhanja na stativ preko logorska vatra , koja se čuva u tavu podalje od vatre , ali još uvijek pruža više nego dovoljno topline za kuhanje .

Vrste

uz nehrđajućeg čelika , lijevanog željeza i enamelware , neki proizvođači stvaraju grill tave od izdržljivog aluminija . Dizajneri su također stvorili četvornih gril tave i ovalne tave . Tave svi sadrže iste podigli bumps uz dno i jaku bazu koja čuva hranu od valjanja po unutrašnjosti tava .

Inovativni Recikliranje rješenja

Poslovni recikliranje , ahrabri pokušaj da se spasi naš okoliš , prenosi pripadajuće troškove prijevoza i pretvaranje otpada u korisne materijale . Uzmi recikliranje na novu razinu uz ​​ponovno korištenje vlastitog otpada . Međutim , ponovno korišten

Více >