Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Kako očistiti četkom na moje Kirby Sentria

?Kirby Sentria jeposljednji u dugom nizu visokih performansi usisavačima osmišljenih kako bi uklanjanje prljavštine iz tepiha , zidove i stropove manje teško . Kirby usisavači su poznati po svojoj pouzdanosti ; Međutim , ponekad morate uzeti stroj osim za obavljanje malo home održavanje . Čišćenje četkom od Kirby Sentria je jedan od zadataka kojemožete izvoditi kod kuće bez uzimajući ga na servis za service.Things morat ćete Srpski kuhinjskim nožem
otkloniti ili papertowels
< br > Prikaži više uputa
1

podignite prednji dio Kirby Sentria koja pokriva područje vakuum . Izvadite odjeljak vakuum jer pokriva kist . Okrenite gumb na prednjoj vakuumu suprotnom , tako da su crvene strelice redati . Otključajte zasun tako da je prebacivanje s lijeva na desno , a zatim podignite Vacuum odjeljak s glavne tijelu stroja .
2

Ispitati kist sekciju Kirby Sentria da vidi je li bilo dlake , prljavštine ili ostali predmeti su isprepletene u grmlju . Imajte na umu da kosa obično skuplja na četkom valjkom , a prljavština skuplja na čekinje kista .
3

Cut kroz bilo dlaka oko centra četkom s oštrim nožem . Uklonite sve dlake i bacite .
4

obrisati prašinu sa starom krpom ili papirnatim ubrusima . Uklanjanje nečistoće će pomoći vašem Kirby Sentria podići novi prljavštine lakše .
5

Zamijenite vakuum sekcija na Kirby Sentria . Twist bravu na lijevo tako da sjedne na svoje mjesto . Okrenite smjeru kazaljke na satu , tako da su dvije zelene strelice postrojeni zajedno . Vaš Kirby Sentria je spremna za uporabu .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016086088.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.