Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Kako Otključaj ormare s jedne stare Ključ

Ako ste naslijedili ili naići antičkih ormarića , vi i vaš dom u za prava poslastica . Starinski ormari ne samo da vam dati dodatnu funkcionalnost za pohranu , ali oni također dati svoj dom i eleganciju prošlih vremena . Međutim , to ne bi bilo čudno da se pronaći takve ormare zaključane . Srećom , akokabinet datira prije Drugog svjetskog rata ,brava se sastoji od vrlo jednostavnog mehanizma , za razliku od umetak jezgre brave današnjice . Starinski ključ , kao što je ključ kostur ili bitnim ključem , omogućit će vam da ga otključati . Upute Screenshot
1

držite tipku kostur s bitova na kraju ga držati ravno prema gore . Uvucite vrh ključ u bravu i gurnuti pola ključ u. Osjetite otpor kojisavjet od ključnih zadovoljava .
2

Okrenite tipku na desnoj strani . Možete čutimehanizam blokiranja klikom otvorene . Alternativno , možda ćete morati prilagoditi položaj ključa u bravu još jednom kako je vrh ključa pravilno dotakne ispravne dijelove unutarnje brave .
3

Okrenite ključ svega način na desno , dovršavajući polukrug pokret s ključem . Blokada će kliknuti otvoren , omogućujući pristup do kabineta .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016086089.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.