# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> izgradnje doma >>

Kako reverse Usisni na Kirby Sentria

Kirby Sentria može biti promijenjen u dvanaest različitih strojeva za čišćenje i poznat je kao dom za održavanje stroja , prema Kirby Sentria priručniku . Jedan od mnogih funkcija u Kirby Sentria jesposobnost da preokrenu usisni proces i puhati zrak iz vakuuma umjesto sisa zrak kroz vakuum . To vam omogućuje da jasno terase od lišća , puhati prašinu s prozora i sjenila , ili čak i očistiti dijelove računala uklanjanjem svih prljavštine i prašine čestice iz njih . Upute
1

Izvadite vakuum sekciju Kirby Sentria by uvijanje u smjeru kazaljke , tako da su crvene strelice postrojio , a zatim uviti bravu s lijeva na desno , tako da možete dizati odjeljak vakuum do off .
2

zaštitnu sivi pokrov koji izgleda kao "svinjska njuška " preko odjeljku fani uključite zaključavanje s desna na lijevo za zaključavanje stroj .


3

Pritisnitesivu tipku na vrhu vakuum vrećice za oslobađanje vrećicu s ručkom . Izgurati iz donjeg sive dijelu vakuum vrećice za uklanjanje vakuum vrećicu .
4

Postavite vakuum crijevo iznad područja gdje je pričvršćenavakuum vrećicu . Pričvrstite vakuum crijevo tako da okretanje prema unutra sve dok ne čujete klik i crijevo više ne miče .
5

Uključite uređaj pritiskom na gumb " On" s nogom . Vakuum će sada bitizraka puhala i preokrenuti usisavanje zraka .

Uklanjanje Stuck na Nonslip traka od drveta

Nonslip traka trake bi drvo stubišta i šetnice sigurnije jer ste manje vjerojatno da će skliznuti , ali oni ostavljaju ružnu ostatka nakon što počnete oguliti i crack ili na drugi način nadživjeti njihove korisnosti . Nonslip traka koristi ljepilo os

Více >