Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Kako ubiti plijesni vani sjenica Zavjese

plijesni ,prva faza plijesni , može bitiproblem kada se temperatura i vlažnost razinama ustati . Plijesni i plijesni rastu na otvorenom u različitim hladu područjima , kao što su zavjese vidikovaca . Naborima zavjese ili područja koja su u hladu pružaju idealan prostor za rast plijesni . Koristite siguran način da ubije plijesan pomoću rješenje izrađenu od proizvoda se nalazi u mnogim kućanstvima . To je ono što vam je potrebno
Rukavice
zaštitne naočale
masku za lice
Long - rukav košulje
hlače
sprej bocu Screenshot sode bikarbone
zlicu Screenshot vode < br > Sponge
Soft dlačicama
Ocat
Prikazati više uputa
jedan

Mjera 1/4 žlice sode bikarbone u sprej bocu . Napunite bocu s vodom , zamijeniti svoj ​​vrh i tresti doksode bikarbone i vode dobro su pomiješani .
2

Stavite na par rukavica i zaštitne naočale za osobnu zaštitu , kao idugo - rukava i hlače . Koristite masku za lice kako bi se smanjila mogućnost disanja u spreju ili lutalica spore plijesni . Poprskajte sode bikarbone smjesu na sjenici zavjesa u trenutku kadavjetar je mirno kako bi se spriječilo spreja . Poprskajte rješenje dok su područja plijesni i plijesni natopljena .

3

Istrljajte nalakirana područja s spužvicom . Sprej spužvu sa smjesom , a zatim trljajte opet , pogotovo kad se radi o jako pljesniv područja .
4

isperite smjesu od zavjese s vodom . Brisati koliko smjese i opustio plijesni ili plijesni što je više moguće . Opet sprej zavjese s mješavinom sode bikarbone i ostavite da se osuši , što će pomoći ubiti preostale plijesni i plijesni i spriječiti budući rast .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016017340.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.