Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Koje su nježni Deterdženti za Vinyl katova ?

Proizvodi za čišćenje su tajanstveni , ispunjen unidentifiable površinski i deterdženata . To može ostaviti homeowner pitate što, ako išta , je sigurno koristiti za čišćenje svoj ​​dom . Vinilni podovi duguju velik dio svog uspjeha dizajniran da bude jednostavan za čišćenje i održavanje , zahvaljujući poliuretanske obloge na bazi . Ipak , teškim deterdžentima i napušten na kraju će im uništiti bez voska premaza . Kuće koji žele zadržati svoje stare ploče u top formi imaju široku paletu blagih deterdženata od kojih da odaberete . Blage Deterdženti

Blagi deterdženti se preporuča za čišćenje vinil . Oni mogu biti teško utvrditi , jer mnoge tvrtke ne žele u potpunosti otkriti kemikalija sadržanih u svojim čišćenje . U principu ,blagi deterdžent imablizu neutralnog pH i ne sadrže opora kemikalije poput amonijaka ili izbjeljivač . Običan jelo deterdžent namijenjen za pranje ruku , na primjer , spada u kategoriju blagih deterdženata , kao i običan "ne ispirati " Proizvodi za čišćenje poda .

vode

vinilni podovi su dizajnirani da se puno zlostavljanja bez redovitih tvrdi pranje . Često ,samo čišćenje oni zahtijevaju jetemeljito čišćenje i pomeli s kantu tople vode . Zaštitni premaz na podu sprečava izlijevanje iz postaje mrlje dok su oni čisti se odmah .
Heavy čišćenje

Kadkat je vrlo prljav ili došlo je dovelikih izlijevanja , nekoliko kapi ručno pranje deterdžent za pranje posuđa dodan u kanticu često je dovoljno očistiti nered . Odaberite deterdžent za pranje posuđa da nema dodatne kemikalije kao što su izbjeljivač . Ako se odlučite za korištenje komercijalno pripremljeni "ne isprati " kat čistač poput Pine Sol ili g. Clean , budite sigurni da pročitate upute paket . Obje vrste čistača treba isprati s poda kako bi spriječili nakupljanje .
Prirodni Čistači

Mnogi zagovornici prirodnih čišćenje preporučuju korištenje ocat koji je razrijeđen vodom do 50 Snaga posto . Ulje sapun je učinkovit kad se pomiješa se po stopi od 1/4 šalice na 1 galon vode . Obojica tvrde da su sigurnije za okoliš od kemijskih sredstava za čišćenje , ali oni se ne preporučuju proizvođači vinil podova .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016017362.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.