# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >>

Domaći degreasers za slikanje

uspješan posao boje zahtijeva da počnete s čistom, odmastiti površinu , da li ste slikarstvo kuhinjski zid ili stolić . Iako pomoću jake kemikalije može činiti kao očigledan rješenje , oštre tvari može naškoditi razne površine , a većina puštanje štetnih kemikalija u zraku koji utječu na ljude , životinje i okoliš , prema internetskoj stranici Ohio State University Extension . Izrada vlastitog odmašćivanje eliminira taj rizik i štedi novac kao dobro . Razlozi za Korištenje Odmašćivač Srpski Srpski

Iako je svibanj biti primamljivo jednostavno premazati masni zid ili komad namještaja , ostavljajući ulje i prljavština na površini može proizvesti niže kvalitete završiti jer sprečava boje iz pravilno prianjanje . Odmašćivanje mogu biti osobito potrebno u high - prometne površine kao što su kuhinje , posebno zidove u blizini štednjaka , te u djece ' spavaćim sobama, hodnicima iu obiteljskim sobama .
Zajednički Sastojci

Sastojci za domaće odmašćivanje razlikuju . Najosnovnije recepte sastojati od blage deterdžent za pranje posuđa i vode . Deterdžent za pranje posuđa dobro radi , jer je to obično nježan na površinama , ali ne rezati kroz ulje učinkovito . Za drugu blage odmašćivanje , pomiješajte ocat s vodom , ili jednostavno obrišite površinu sa čistim octom , tako dugo dok to nijemramora površine . Sode bikarbone i presijeca masti . Pomiješajte ga s vodom da se formira vodenasti tijesto .
Čišćenje površine

Budući da idete na boje površinu koju podmažite , ali i ne mora čini se kao da morate brinuti o održavanju površinu netaknut , ali područja s bojom gumiran off može uzeti boju neravnomjerno . Boja također može pridržavati čišćenje krpe i izazvatiproces trajati i dulje . Nježno utrljajte kružnim pokretima pomoću neabrazivna spužvu ili krpu i pustitineotrovan obaviti najveći dio posla . Započnite na vrhu zidova i površine , rade svoj ​​put prema dolje , tako da možete očistiti bilo kaplje kao i ti ići .
Imajući lakiranu površinu čistom

vrsta slikaju se odlučite utječe na lakoću čišćenja kasnije . Semi - gloss boje obično preferiraju za high - prometne površine , jerglatka površina može se obrisati s manje šanse za štete . Stan boja , s druge strane , čips i pilinga lakše kad više puta čistiti . Nakon što ste oslikana i zapečaćenzid ili namještaj , redovito čišćenje s blagim, domaća rješenja čuva masnoću iz zgrade preko puta . Koristite razrijeđene verzije željenu domaće odmašćivanje za često čišćenje .

Kako mogu dobiti moj White Corian Sudoper Clean

? Corian sudoperi izrađeni od strane tvrtke DuPont i dolaze u hrskav bijele boje koji se uklapa u gotovo svakoj kuhinji stilu . Da bi bijeli Corian gleda svoje najbolje , očistite sudoper redovito ukloniti naslage koje se nakupljaju kroz redovite kon

Více >