Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Siguran dezinficijens Sprejevi za tkanine

Štetne bakterije mogu doći do svoje tkanine kroz izlijevanje hrane ili mrlje. Te bakterije mogu eventualno učiniti vi ili vaša obitelj bolesna , tako da ćete morati poduzeti korake ka da ih eliminira . Postoje brojni dezinfekcijska sprejevi na tržištu koji su vješt u ubijanju najviše štetnih mikroba , ali samonekoliko su sigurni za uporabu na tkaninama . Dezinficijens Osnove

dezinficijensi su tvari koje se primjenjuju na neživim objektima u svrhu ubijanja žive mikroorganizme . Oni se uvelike razlikuju od antibiotika , koji ubijaju štetne mikrobe u vašem tijelu , i antiseptika , koji ubijaju mikrobe na živo tkivo , kao što su vaše kože . Kao takav , dezinfekciju treba raditi na ubojstvo potencijalno opasnih mikroba organizama na tkaninama . Klice takvi sprejevi ubiti su rinovirusi , gripa, e . coli , Staphylococcus i salmonele .

dezinfekciju Sprej Fabric Opasnosti

Većina dezinfekcijska sprejevi dolaze u tekućem obliku, a sadrže kemikalije dizajniran da ubije razne mikroorganizme . Međutim , budući da oni dolaze kao tekućine , čak i sprejevi mogu zasititi tkanine i navlažite ih , što može uzrokovati oštećenje ili blijeđenje . Neki dezinfekcijska sprejevi sadrže izbjeljivač , što će olakšati šarene tkanine , potencijalno im narušili .

Siguran Fabric Sprejevi

Neke tvrtke proizvode dezinfekcijske sprejeve koje su sigurne za koristiti na tkaninama . Oni sadrže kemikalije poput C9 - 11 pareth - 8 68439-46-3 , didecil - dimethylazanium klorida ili etilnog alkohola , koji svi djeluju kao dezinficijens nakon kontakta s mikrobima , kao i ispariti prije nego što ima priliku da se zasititi tkanine . Ove kemikalije se nalaze u Lysol tkanine magle i drugih proizvoda kao što su Febreze dezinfekcijsko tkanine sprej ili Virusolve sprej . Nikada ne koristite dezinfekcijsko sredstvo sprej nije posebno dizajniran , ili barem siguran , za tkanine ili koji sadrži bjelilo .
Pravilna upotreba

dezinficijens sprejevi dizajniran posebno za tkanine će varirati ovisno do proizvođača , kao što će im pravilno korištenje. Sprejevi poput Lysol je Neutra Air Fabric magle treba raspršuje tkanine s udaljenosti od oko 6 do 8 inča . Područje treba biti namočenom , ali ne i zasićena . Nekatkanina sprej sjediti za nekoliko minuta , tako da ima vremena za ubiti bakterije . Uvijek provjerite sprej u važnom dijelu tkanine , tako da znate što učinak , ako ih ima , to će imati na vaše tkanina u boji .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086286.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.