Možete li staviti OdoBan na Steam Mop

? Steam krpezgodan alternativa tradicionalnim string ili spužvom krpe . Iako su tradicionalni krpe umočene u kantu za smeće ili da drži vodu i otopinu za čišćenje , parni krpe nose vodu koju koriste unutar spremnika na samom grimase . Tradicionalne krpe mogu imati proizvode , kao što su OdoBan , doda se u vodu da bi se učinkovito eliminirati kućanskih mirisa . Međutim , dodao ovaj proizvod na svoje pare grimase mogao oštetiti uređaj . Kako Steam Krpe Work

Steam krpe imaju glavu grimase prekrivene s izmjenjivim krpom ili jastuk . Ručka od grimase ima tenk i grijanja . Dodati u spremnik za vodu zagrijava grijaćim elementima kadkreveljenje je priključen na električnu izvor . Kako se zagrijava vodu , paru je stvoren i izbačen iz grimase kroz otvore ispod jastučića na otrti glavu . Ovaj para je dovoljno vruće za čišćenje površina koristeći samo toplu vodu , jer voda vlaži i uklanja prljavštinu ili mrlje ivelike topline sanitizes površinu .
Odoban objasnio

OdoBan jekomercijalno proizvodi za čišćenje proizvod . Kemikalije sadržane u OdoBan formulirani ukloniti miris iz mekih i tvrdih materijala . OdoBan također ubija bakterije i viruse na tvrdim podlogama . Ovaj proizvod je često dodaju grimase vode u svrhu dezinfekciju i osvježavanje poda , iako to nije potrebno ako se koristi parni grimase , kaoparni grimase koristi paru za dezinfekciju površina . Iako je upotreba OdoBan u tepih parni čistač je sigurno , korištenjem proizvoda u parnim krpe je loše za grimase i mogu oštetiti ili začepiti grimase .

Ostale tekućine za čišćenje

Određene vrste proizvođača pare otrti proizvoditi i prodavati dodatke za korištenje u svoj ​​brand parnih krpe . Ovi aditivi su formulirana pomoću sastojke koji dodatno dezinficirati i ukloniti kućanskih mirisa bez oštećenja parni grimase . Ova opcija razlikuje po vrsti pare grimase koje posjedujete , međutim, i nisu svi parni krpe preporučujemo uporabu aditiva u svojim tenkovima . Uvijek provjerite svoje pare Mop priručnik za utvrditi da li možete koristiti dodatke sigurno u svom grimase i odrediti koji aditivi su kompatibilne s vašim grimase .
Najbolja opcija

Običan voda je uvijeknajbolji izbor za korištenje u vašem pare grimase . Iako se voda ne sadrži dodane dezinfekcijska sredstva ,toplina jedezinfekciju ivode neće oštetiti vaše grimase . Povremeno , voda iz slavine sadrži minerale poput kalcija i magnezija koje ostavljaju iza sebe talog i depozita koje bi mogle začepiti svoju metlu i smanjiti učinkovitost grijanje element . Spriječiti to ispunjavanjem spremnika s destiliranom bijelog octa i dopuštajući da se zagrije kroz ciklus u akvariju da otopi minerale . Također možete spriječiti ovu pomoću samo destiliranu vodu u spremniku , kao destilirana voda već ima te minerale uklonjene .

Možete koristiti tekući omekšivač napraviti Podovi Shine

? Tijekom vremena , podovi postati mutno , prljavo i gube sjaj . Nekoliko komercijalne čišćenje pomoći vratiti sjaj na podovima . Međutim , ove čišćenje može biti skupo i sadrže opora kemikalija . Za jeftin i sigurniji izbor , koristite tekući omekši

Více >