Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Što mogu staviti na lažne drvene podove to da ih Shine

? Laminatni podovi mogu dati vlasnici izgled prekrasnom drvenom podu , bez troškova održavanja i da drveni podovi zahtijevaju . Laminatni podovi se lako čisti i izdržljiv , što ih činisavršen izbor za zaposlene obitelji . Međutim , kao i svaki drugi podova , laminata moraju očistiti i brinuli za redovito . Dirt

Jedan od najboljih načina kako zadržati svoje laminatnih podova sija je da bi ih bez prljavštine i prljavština koja stvara glup izgled . Koristite metlu , prašinu grimase ili usisavač za nježno uklanjanje prašine i krhotina barem jednom na dan , ili češće akolaminata je u visoke prometne površine od svog doma .
Spot za čišćenje

Održavajte podove potrazi sjajnom čišćenjem mali nered kada se oni pojave . Za opće licu čišćenje , topla voda na meku tkaninu radi najbolje . Koristite malu količinu tople vode za čišćenje nered , a zatim se osuši na licu mjesta brzo krpom . Alternativno , koristite blagi podni čistač za uklanjanje mrlja i izlijevanje . Počistiti nered čim se dogoditi kako bi se osiguralo da se ne šire u cijeloj kuhinji ili se prati oko ostatka kuće . Ostavljajući mali nered na podu može uzrokovati prljanje i oštetiti svoje laminatnih podova tijekom vremena , što ih čini izgledati dosadno i prljavo .
Pomeli

Mop laminat drvene podove tjedno ili češće ako je potrebno . Smjesu od jedne šalice destilirane bijelog octa i jednu šalicu tople vode , koja se primjenjuje rijetko i suši brzo će napustiti svoj ​​kat čisti i blistavi . Amonijak pomiješana s toplom vodom je također učinkovit . Alternativno , koristite blagi podni čistač pomiješan s toplom vodom za čišćenje podova . Mnogi proizvođači laminat podovi preporučuju posebne proizvode za čišćenje svoje podove , pa su ovi proizvodi mogu bitinajbolji izbor za vaše katu . Prilikom čišćenja , koristiti za čišćenje i vode štedljivo i suho poda brzo mekom krpom kako bi se izbjegle štete vlage .
Izbjegavajte

Određene čišćenje će ostaviti premaz na vašem laminata podovi , što ih izgleda dosadno , umjesto sjajna. Nemojte koristiti podne vosak ili sredstva za poliranje kako bi vaš podovi sjaje , kao što su ovi proizvodi će ostaviti film koji zaprlja i prljav tijekom vremena . Isto tako , teški sapunom za čišćenje će ostaviti film , pogotovo ako se oni ne ispiru . Izbjegavajte korištenje abrazivna sredstva za čišćenje i ispiranje plina , koji će ogrepsti površinu vaše podove i smanjiti sjaj .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086342.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.