Kako izliječiti zadah iz vlažnog Dirt Pod House

neugodan miris u kući je neugodno i može bitignjavaža to riješiti . Mokri prljavštine ispod kuće ječest uzrok prekršaj pljesnivim mirisa u starijim kućama . Akomiris se ne liječi to će samo pogoršati tijekom vremena imiris , čak bi mogao uništiti vaš namještaj . Prvi korak u uklanjanju bilo koji miris je nalaz svoje podrijetlo . Miris dolazi iz vlažnom zemljanom podu u svom podrumu ili crawlspace može biti teško uhvatiti u koštac , ali s pravom tehnikom možete imati svoj ​​dom mirisa svježe opet za manje od week.Things morat ćete
Box ventilatora
Bleach
kantu Screenshot spužva Screenshot silikon
6 ml plastična folija
Dehumidifier
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

prozračite prostor ispod kuće gdjemiris dolazi iz . Otvorite bilo vrata ili prozore i cirkuliraju zrak s box ventilator . Držite područje otvorena i dalje se kreće zrak kroz najmanje 24 sata .
2

Kombinirajte jednakim dijelovima izbjeljivač i vodu u kantu . Operite pod i zidovi u podrumu ili crawlspace s rješenjem i spužve , radeći od stropa do poda i stvaranje kružne pokrete . Dopustitečišćenje rješenje da se osuši potpuno eliminirati sve preostale miris . To obično traje oko 12 do 24 sati, ovisno o veličini prostora .
3

Seal sve pukotine u temeljima kuće s silikon i prljavštine kata skladu s 6 ml plastike folija . Također provjerite sustav odvodnje na izvan svoje kuće kako bi bili sigurni oluke su netaknuti i voda se preusmjeravaju daleko od kuće . Ako ima bilo kakvih problema s vašeg oluk morat ćete ih popraviti da se voda iz gomilajućim na temeljima . To će spriječiti vlagu iz curi u podrumu ili crawlspace u budućnosti i smanjiti šanse zamiris vraća .
4

Postavite odvlaživač u tom području, a kandidirati za najmanje 48 sati . Uključite ovlaživač na jednom tjedno zadržati vlagu iz tog područja i spriječiti neugodne mirise od povratka .

Rok trajanja od klora i Voda Mix za dekontaminaciju

možete prepoznati krišku kruha koja je bila ignorirana prošao rok trajanja usput se isušuje i fuzzy plijesni koje klice na njemu . To nije tako lako znati kada su vaši Pribor za čišćenje stečen stara . Nešto kao osnovni kao klora i vode mix gubi svoj

Více >