Vinyl Grafički Uklanjanje

Čvrste vinil grafika i naljepnice odupre vode i pridržavaju čvrsto na površinu na kojoj se primjenjuje . Ove decal vrste obično se koristi na otvorenom , na automobile ili u zatvorenom prostoru , gdje je prisutna vlaga . Uklanjanje naljepnice bez oštećenja površine ispod zahtijeva brigu i pravilan otopinu za čišćenje . Vinil dio preslikača štiti adheziv osjetljiv na pritisak . Morate ukloniti vinil bez grebanje površine u kojemu se nalazi pristupiti ljepljivu zaostatak za potpuno uklanjanje . Alati

alate potrebne za uspješno grafički uklanjanja ovisi o površini . Tup strugalo , kao što su plastične kit nož , uklanja decal dio grafici bez ogrebotina meke površine , poput boje ili plastike . Staklo za struganje , koja se sastoji od ravnog ruba britvom pričvršćenoj na ručku , najbolje je pogodna za korištenje na prozore , ogledala ili metalnim površinama koje nisu toliko skloni grebanje . Također je potrebnootapala razbiti ljepljivu ostatke na površini i čišćenje krpe primijeniti otapala .

Solvents

zajedničkom kućanstvu otapala može omekšati grafički ostatka ljepljivu za lakše uklanjanje , ali se obično dovoljno nježan da ne uzrokuju štetu na podlogu . Bijeli ocat ili amonijak razbiti većinu ljepila kad ostavi da se namače u ostatak , ali su dovoljno blaga za uporabu na većini površina . Strože komercijalna otapala za preslikača i uklanjanje naljepnica raditi najbolje na tvrdim podlogama , kao što su staklo i metal , koji nisu toliko skloni štete . Pročitajte sve upute i upozorenja za komercijalna otapala prije nego ih koristite , te testirati bilo tipa otapala u nekom neupadljivom mjestu prije uporabe kako bi se osiguralo da ne uzrokuje štetu .
Grafički Uklanjanje

Vinyl grafike imati vodootporne vinil premaz preko grafici i ljepilo osjetljivu na pritisak koji drži grafiku na mjestu . Uklonite što više od vinil grafika moguće korištenje strugač najbolje odgovara na podlogu . Umetnite strugač ispod površine grafike i podignite ga . Namočite preostali ljepilo sa željenim otapala za 5 do 10 minuta , ili prema uputama na uputama na pakiranju za komercijalna otapala . Ribati olabavljeni ljepilo s površine pomoću grubo čišćenje tkanina nakonotapala je olabavio ostatak .
Surface Cleaning

Ostatak može ostati i nakon što uklonite grafiku i ljepilo . Blaga ljepljivost ostavili privlači prašinu i prljavštinu . Oprati područje nakongrafički je uklonjen s otopinom za čišćenje formuliran za površine materijala . Sve namjene čišći dobro radi na plastičnim, metalnim i lakiranim površinama . Za čišćenje stakla je pogodan za prozore i ogledala . Kombinirajte jednake dijelove octa i vode stvoriti blagi čistač otapala prikladan za većinu površina ukloniti bilo koji zaostaje ljepljivost .

Kako očistiti Brinkman Pušač ložište

Brinkman pušač ložište su izgrađene od izdržljivog čelika i dizajniran kako bi odgovarao Brinkman plin ili ugljen roštilj . Nakon sezone , onda vam je Brinkman pušač ložišta može biti ispunjen pepela , male komade suhog mesa , pa čak i plijesni . Pri

Více >