Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Tile & Mort Home Care Steam Sanitizer

keramičke i kamene pločice stvoriti atraktivne površine za kupaonice, kuhinje , foyers i drugim mjestima u kući . Iako ti materijali su izdržljivi i lako se čiste , oni zahtijevaju posebnu njegu ukloniti kalup i plijesni . Steam sanitizers bi ovaj posao lakšim za kuće s jednostavan za korištenje uređaja koji se mogu koristiti na podovima i zidovima . Broj različitih marki parnih sanitarije su dostupni za kućnu njegu pločica i talog površina . Dezinfekciju površinu pločice

Glavni prednost parnih sanitarije je njihova sposobnost da pružaju pregrijane pare izravno na površinama ubiti bakterije , spore plijesni i viruse . Početna njegu pare za čišćenje može se koristiti na obje podove i zidove , s različitim priključcima dostupnih na dezinficirati teško pristupačnih područja u kupaonici ili kuhinji . Steam dezinfekciju pločica i talog površine također izbjegava korištenje jakih kemikalija koje uzrokuju kože i dišnih problema u osoba s kemijskim osjetljivosti . Početna parne sanitizers mogu se koristiti samo s parom čistiti i dezinficirati pločica i talog u područjima gdje vlaga i vlaga stvaraju savršen ambijent za rasta plijesni .
Kako Home Steam sanitizers Rad
< br >

kuće dezinfekciju s parnim čišćenje je učinjeno uz korištenje voda koja se zagrijava na temperaturu iznad 212 stupnjeva celzijusa , na kojem trenutkuvoda postaje para . Ovaj para raspršuje pločica i talog površina , ubijanje bakterija i virusa , kao i gljivica i plijesni spore . Pare brzo hladi i suši , ostavljajući površinu čist i higijenski . Srpski

čišćenja parom pločica i talog Srpski Srpski

Efektivna pare za dezinfekciju pločica i talog površinama u kuhinjama , kupaonice i drugim područjima za uklanjanje plijesni i plijesni zahtijeva dapare pokrivaju površinu ravnomjerno i na potrebnoj temperaturi . Pare uklanja prljavštinu i klice na glatkoj površini pločica , kao i više porozne talog između pločica gdje gljivica i plijesni spore drže i rastu . Korištenje pare na dezinficirati talog izbjegava korištenje jakih kemikalija koje prodiru i degradiraju fugiranje materijal i ne ostavljaju kemijskih ostataka na površinama privući i zadržati nečistoće i bakterije . Injektiranje treba biti izbačen prije uporabe parnog dezinfekciju odvajanja nečistoće i bakterije za najbolje rezultate , prema sjevernoameričkom pločica Čišćenje Organizacija web stranice .
Dezinfekciju Kemikalije za dezinfekciju Steam
< p > Iako dodatne kemikalije nisu potrebni za parne sanitarije , neke kuće može želja dodatna sredstva za dezinfekciju svojstva u posebnim situacijama , primjerice kada prehlade , gripe ili drugih bolesti se prenosi s osobe na osobu ili kada članovi obitelji pate od imunoloških problema sustava . Varikinu i kvartarni amonij spojevi su najučinkovitije sanitizers , prema profesoru Julie Garden - Robinson na web stranici North Dakota State University .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086442.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.