Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Mogu li koristiti parni čistač Inside na Painted betonsku ploču Kat

?Obojana betonska ploča katu je više estetski privlačan nego sivilo sive koja jeprirodna boja od betona . No,boja ne bi na pod od uzimajući prljave . Iako poslovne čišćenje su dostupni za čišćenje naslikao betonske podove ,posao se može obaviti brzo koristeći parni čistač prljavštine, prljavština , mrlja i drugih nečistoća . Prednosti čišćenja parom

Parna čišćenje svoj ​​unutarnji slikano betonska ploča je jeftiniji nego korištenjem tradicionalnih čišćenje . Iakopočetno ulaganje od parobrod može biti više , s vremenom ćete uštedjeti novac tako što ne moraju kupovati skupe proizvode za čišćenje . Parna čišćenje je također eco -friendly , jer se samo koristi vodu za čišćenje . Ekstremna temperatura pare je učinkovit za uklanjanje tvrdokorne mrlje i navijanjem prljavštinu . Ne samo da se parepod čistim ,velika vrućina i dezinficira površinu .
Priprema za čišćenje, parni

Prije parnog čišćenja betonska ploča , sve nečistoćom i ostaci moraju ukloniti iz poda . Pomesti ili usisati pod temeljito . Priključite parobrod u utičnicu i ispunite ga s vodom prema uputama proizvođača . Pustite da stroj zagrije. Točne upute za korištenje parnih čistača će se razlikovati od modela do modela , pa je važno da pročitate upute za upotrebu za specifičnosti svog modela .
Korištenje parobrod
< p > Nakonparobrod je zagrijana u potpunosti, to je vrijeme za čišćenje . Start na stražnjoj strani ploče i raditi svoj put iz sobe . To će vas spriječiti da ikada hodati na mokrom podu . Pomaknite parobrod polako po podu . Preklapati moždani udar na parobrod kako bi se osiguralo da ne propustite bilo mjesta . Akoparobrod ponestane vode , isključite ga , pustiti da se ohladi , i ispunite ga natrag gore . Imati krpu ruci obrisati svu prljavštinu i prljavština , kao što su kuhanje na pari .


Upozorenja

parni čistač će dobiti jako vruće , tako da ne stavite svoje ruke u blizini područja na kojemse emitira pare . Držite parobrod kreće po podu u svako doba . Ako jetvrdoglava mrlja ili spot, držite parobrod ploču preko spot za ne više od 15 sekundi na vrijeme popustiti prljavština . Ostavljanje parobrod na jednom mjestu predugo može ostaviti ružne mrlje na betonu . Nikada nemojte puniti parobrod s vodom dok je uređaj uključen ili još vruće . To može uzrokovati pare bljuvanje iz stroja , što ozbiljno moglo trošite . Pustite ga da se ohladi prije dodavanja vode .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086517.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.