Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Koje su visoko alkalne Čistači

? Visoke alkalna sredstva za čišćenje imaju visoke razine pH . Samo otopine koje sadrže vodu mogu se mjeriti na pH , u skladu s Dawn Chemical IncpH skala ima raspon od nula do 14 . Otopine s pH od nula do šest smatraju kiseline , sa svim rješenjima od osam do 14 smatra alkalna . Otopine s pH od sedam neutralan . Veći broj na pH razini ,više alkalna otopina postaje . Tlo uklanjanje

visoke alkalna sredstva za čišćenje učinkovito uklanjanje organskih tala , prema Auburn University . Organska tla su materijali koji su nekada živjeli kao životinja ili biljaka , uključujući hranu , masti , ulja , masti i maziva . Ovi materijali ne sadrže ugljik . Težemasti ili sadržaj proteina od tla ,većapotreba za visoko alkalna čistiji .
Kemijska reakcija

visoke alkalna sredstva za čišćenje radnog reakcijom s se nalaze u organskim tlima kiselina. Visoke alkalne čišćenje otopiti mast , emulgovati tlo i uništavaju mikroorganizme . Kiseline u tlu reagira sa alkalnim sredstvom za čišćenje na bazi neutralizirati i očistiti . Viši pH ne rezultira većom mogućnošću za čišćenje , ali u sposobnost neutralizirati jače kisela tla .

Primjeri

visoke alkalna čišćenje uključuju natrij karbonat , natrijev hidroksid i amonijak . Natrij karbonat ima pH 11-12 . Također poznat kao sode bikarbone ili pranje , to jenaširoko koristi za teške uvjete čistač za ručno čišćenje , prema Auburn University . Deterdženti za pranje rublja često uključuju natrij karbonat kao tampon omekšati vodu i spriječiti sapun ili deterdžent šljam . Natrijev hidroksid , također poznat kao lužina , ima pH od 13 do 14 , što ga čini jednim od najjačih visoko alkalna sredstva za čišćenje na raspolaganju . To se često nalazi u šporet i odvod - klirinških rješenja . Amonijak ima pH 10-11 . Jedna od najčešće proizvedenih kemikalija u Sjedinjenim Američkim Državama , amonijak se naći u mnogim kućanstva i industrijske čišćenje .

Upozorenja

visoke - alkalna sredstva za čišćenje mogu imati korozivni , uzrokuje štetu u obliku kemijske opekline i oštećenih materijala . Proizvođač label smjerovi treba pomno pratiti kako bi se spriječilo oštećenje ili ozljeda . Većina srednjih - alkalna čišćenje zahtijevaju dobro prozračenim prostorijama i kožu i zaštitu za oči . Proizvodi koji sadrže amonijak ili lužine ne smije se miješati s bjelilo , jer je dobivena kemijska reakcija stvara otrovni plin klor .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086558.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.