# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >>

Kako da biste dobili VCT pločica za Shine

Vinyl sastav pločica je postao popularan za podove u privatnim domovima , kao i na javnim mjestima . VCT je izdržljiv i jednostavan za njegu . Komercijalni posade održavanja imaju tešku opremu kako bi njihova VCT kata sjajna, ali redovito održavanje i poliranje su sve što je potrebno da bi VCT podnice sjaj . To je ono što vam je potrebno
Broom Screenshot MOP Screenshot poda čistač Screenshot VCT guljenje rješenje
Kat tampon
Scrubbing disk
VCT kat sealer
VCT kat poljski

Prikaži više uputa
1

pomesti pod ukloniti prašinu i prljavštinu .
2

vlažnom otrti VCT pločica koristeći svoje redovite VCT kat čistač . Dopustitekat da se osuši prije nastavka .
3

pilingkat pomoću VCT skidanje rješenje . Razrijediti striptizetu prema uputama na pakiranju . Koristite kat tampon s jedne ribanje diska . Možete iznajmiti te strojeve od lokalnog home poboljšanje opskrbe namirnicama .
4

Uklonite otopinu za čišćenje sa suhom krpom ili mokrom /suhom usisivač . Isperite pod sa čistom vodom , a to bi se omogućilo da se osuše na zraku .
5

Nanesite VCT kat sealer je na pod . Slijedite upute proizvođača , kao i svaki brand se malo razlikuju u aplikacijskim smjerovima .
6

Nanesite najmanje tri sloja VCT poda nokte prema uputama proizvođača .


Kako očistiti Burnt Štednjak rešetke s pečenje puder Noćenje

plamenika na vašem plinski štednjak trpe svakodnevno prolijevanje mrlje i nezgode kuhanja za svoju obitelj . Nakon nekoliko tjedana i mjeseci , kao žrtvu ostataka oblicima koje će prenijeti na svoje lonce i tave . Ribanje rešetke jebrz način ukloniti

Více >