# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >>

Ono što ubija alge izvan kuće

?Neugodno izvana problem za mnoge kuće , alge raste na mjestima gdje je visoka razina vlage iobilje kiše su uobičajene . Ako se ne liječi , alge će ostaviti ružne mrlje na površinama kao što su sporedni kolosijek, šetališta i zidova . Osim toga , alge će se nogostupi u sigurnosnu opasnost sa svojom skliskom teksturom . Nekoliko stvari će ukloniti alge sigurno izvana svog doma . Snaga za pranje

snage za pranje će ukloniti plijesni , mahovine, prljavštinu i alge off vanjskim površinama bez kemikalija i sredstava za čišćenje . Pričvrstite crijevo za vodu za napajanje za pranje, i sprej površinu u vodoravnom i odmjeren pokretu . Pritisak iz vode će gurnuti alge s površine . Pri korištenju energije za pranje , uvijek pročitajte i slijedite upute u priručniku za uporabu . Osim toga , nikad ne usmjeravajte strujni perilicu na ljude i životinje .
Ocat

naravno, kiselog i ljutog tekućine , ocat ubija alge , kao i gljivice iz bilo kojeg tvrdi otvorenom površine . Kada koristite ocat , zasititi četka za ribanje u destilirane bijelog octa u punoj snazi ​​, i pročišćavati alge s površine . Dajte ocat dovoljno vremena da se ubije alge , dopuštajući da odstoji 15 minuta prije ispiranja površinu čisto s crijevom za vodu .
Kisik Bleach

sigurnije od klora , bjelilo kisika će ukloniti alge iz eksterijera svog doma , bez gubitak boje i oštećenja površine . Počnite se otapanjem 1 šalicu bjelilo kisika s 1 galon toplom vodom i promiješajte temeljito za nekoliko sekundi . Nakon što ste zasićena četkice metlu u smjesu , ribati alge s površine u snažnom pokretu . Nakon što ste čekali 10 do 20 minuta , isperite izbjeljivač kisik smjesu off vanjskoj površini s vodom .
Tekući deterdžent za pranje posuđa

manje toksičan od većine komercijalnih čišćenje , tekuća jelo sapun dobiva osloboditi od prljavštine i algi ne zagađuje svoju okolinu . Prije čišćenja alge off eksterijera svog doma , prvo pomiješajte deterdžent za pranje posuđa s vodom . Mješavina 1/4 šalice tekućeg deterdžent za pranje posuđa i 1 galon vode će ukloniti alge lagano off tvrdim podlogama . Nakon što ste uklonili alge , opere ostatak sapunici hladnom vodom .

Što jeWhite Kaucija u mojim tušem ?

Vaš tuš pruža vlažnu okolinu koja potiče postupno nakupljanje tvari na zidovima i čvora tijekom vremena . U područjima s tvrdom vodom , taj proces ubrzan . Tvrdoglavi bijele naslage koje se pojavljuju u tuš može biti sastavljena od mineralnih depozit

Více >