Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Kako biste dobili osloboditi od vlage u ormaru pokraj Kupaonica

Ormari i puzati prostorima su osobito skloni višak vlage , jer su uglavnom male i slabo ventilirana . Štoviše , vlaga je vjerojatnije da se u ormaru koji je pokraj kupaonice zbog vlage aktivnosti koje stvaraju koje se obično odvijaju u kupaonici . Višak vlage u ormarima može dovesti do kukaca zaraze , plijesni i rast plijesni , mrve, boje , truli drva i pljesnivim mirisima . Postoje koraci koje možete poduzeti kako bi se smanjila količina vlage u svojim closet.Things morat ćete Srpski silikagel, aktivirane gline , bezvodni kalcijev sulfat ili molekularna sita
Dehumidifier Screenshot ispušnih
fan < br > Prikaži više uputa
1

Hang platnene vrećice , ili mjesto otvorene kontejnere ispunjene silika gela , aktivirane gline , bezvodni kalcijev sulfat ili molekularna sita u ormaru . Te kemikalije upijaju vlagu iz zraka , a dostupni su u trgovinama industrijskih kemijskih opskrbe .
2

Run odvlaživač . Odvlaživači ukloniti vlagu iz zraka te su najučinkovitije u skučenim prostorima , kao što su ormari i puzati prostorima . Kada kupujete odvlaživač , odaberite jednu posebno dizajniran za korištenje kupaonica .
3

Otvorite vrata ormara i kada ne tekuće vode u kupaonici . Ventilacija pomaže za uklanjanje vlage iz zraka . No, imajte na vrata ormara zatvorena kada su tekuće vode u kupaonici . To pomaže u sprečavanju vlažnog zraka od ulaska u ormar .
4

Držite predmete izvan ormara katu . Često , vlagu iz kupaonice bježi na podu ormara i ostaje zarobljen pod stavkama kao što su cipele , kutije i odjeću .
5

Run ispušni ventilator u kupaonici . Ispušni ventilator pomaže spriječiti vlažan zrak prijeđe u ormaru odvođenjem vlažan zrak izvana . Uključite aspirator dok ste tuširanje i ostavite ga na 10 do 15 minuta nakon tuširanja .
6

Smanjenje vlage aktivnosti koje stvaraju . Tuširanje stvara puno vlage , što ulazi u ormarima nalazi odmah do kupaonice . Razmislite o smanjenju svoje tuš put i koristeći hladniju vodu .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086838.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.